Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlıyor?

FOX TV ile yollarını ayıran başarılı sunucu Zuhal Topal, Yemekteyiz programı yüzünden davalık olduğu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaştı. Zuhal Topal, programının fotoğraf çekimlerinden paylaşım yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Fox TV'den TV8'e transfer olan Zuhal Topal, Yemekteyiz programıyla ekranlara dönüyor. Hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yayın tarihi de belli oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk tanıtımı da yayınlandı.

PAYLAŞIM YAPTI!

Zuhal Topal’la Sofrada isimli yapımın formatının Yemekteyiz ile aynı olduğunu savunan Acun Ilıcalı konuyu mahkemeye de taşımıştı. Aradan geçen 3 yılın ardından Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı buluştu ve bir anlaşma yaptı. Yeni sezonda ünlü sunucu Tv 8 ekranına transfer oldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Zuhal Topal ise yeni dönemde programının isminin Zuhal Topal’la Yemekteyiz olacağını sosyal medyadan ilan etti. Instagram hesabından o anları paylaşan Zuhal Topal, fotoğrafına "geliyorum" başlığını ekledi.

 

 

Uzun yıllar evlilik programı sunan Zuhal Topal, birkaç sezondur FOX TV'de gündüz kuşağının sevilen yapımlarından Sofrada programının sunuculuğunu yapıyor. Ancak Topal, yeni sezon öncesi sözleşmesini feshederek kanalla ilişkisini sonlandırdı.

27 Ağustos 2018'den bu yana Zuhal Topal'ın sunduğu Zuhal Topal'la Sofrada programı, Haziran 2021'de 625. bölümünün ardından sezon finali yapmıştı.

ZAM TALEBİ FAZLA BULUNDU

Uzun zamandır programın sunuculuğunu üstlenen Topal'ın yeni sezon için zam talep ettiği ancak oran yüksek bulununca kanal yönetimi tarafından kabul edilmediği ileri sürüldü. Talebi reddedilen sunucu ise kanalla yollarını ayırdı.

Uzun zamandır gündüz kuşağında program sunan Zuhal Topal, zam talebi kabul edilmediği gerekçesiyle FOX TV ile yollarını ayırdı. Günlerdir hangi kanala transfer olacağı merak edilen Topal, arasının iyi olmadığı Acun Ilıcalı ile el sıkıştı.

ACUN ILICALI TRANSFERİ DUYURDU

Yeni sezonda gündüz kuşağında program sunması için Zuhal Topal ile anlaşan Acun Ilıcalı, müjdeli haberi de Instagram hesabından verdi. Topal'la fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, "Gündüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık TV8. Hoş geldin" dedi.

 

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e şaşırtan hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e şaşırtan hediye!
Cihan Ünal 5 yıl aranın ardından "Yalnız Kurt" ile geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Cihan Ünal 5 yıl aranın ardından "Yalnız Kurt" ile geri dönüyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Reis C* 2 yıl önce

Milletimizin Gelişmişlik ve KÜLTÜR Seviyesi izlediği Tv Programlarından belli...

Toplam 2 beğeni

Adnan 2 yıl önce

Söz konusu para olunca....

Toplam 2 beğeni

harun 2 yıl önce

Ona koyar mı ya :D

Toplam 3 beğeni

Tuğrul 2 yıl önce

Bu kadın bir esra erol iki. bu ikisinden nefret ediyorum. ahlaksız, seviyesiz ve amaçsız bir program.

Toplam 9 beğeni