Emine Erdoğan, sanatçı Yonca Evcimik'e 'can dostunu' emanet etti

Keçiören Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde "Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması (Enpati Hayvan Dostu Şehirler)" ödül töreni gerçekleştirildi. Törende Özlem Zengin, Yonca Evcimik gibi isimler açıklamada bulundu.

Hayvansever sanatçı Yonca Evcimik, Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan vasıtasıyla, ses telleri alınan köpeğe sahip çıkmaktan dolayı iyi hissettiğini belirterek, "O artık benim köpeğim, can dostum. Bulduk birbirimizi." dedi. Enpati Hayvan Dostu Şehirler törenine katılım gösteren Özlem Zengin, "Artık kanunun hayat bulması için gayret sarf edeceğiz. Artık hukuken hiçbir sorunumuz kalmadı, bundan sonrası çalışma artık. Şunu söyleyebilirim, Mecliste sivil toplumla beraber çalıştığımız önemli bir kanun oldu. Hep beraber yaptık bu kanunu." diye konuştu.

Yonca Evcimik de ses telleri ameliyatla alınan köpeğin kendisine emanet edilmesine yönelik "Şu anda 2 köpeğimiz, 2 kedimiz var. O kediler de genç, daha yeni geldiler. Hep soruyorlardı bana 'Alacak mısın?' diye. Bugüne kadar hiçbir köpeği satın almadım, hep geldiler bana sahiplendim, sokakta buldum. Hep şöyle düşündüm, 'Olacaksa da gelecektir benim kucağıma.' dedim. İnanamadım bugün Emine Hanım getirip kucağıma verince. O gün bugünmüş. Ben onu götüreceğim artık bana emanet." diye konuştu.

''EMİNE HANIMIN ENERJİSİNİ ALMIŞ''

Emine Erdoğan'ın merkezi gezdiği sırada köpeği kucağına aldığını hatırlatan Yonca Evcimik, "Emine Hanım, onun herhalde enerjisini almış ki kucağına almış, o da bana nasip oldu geldi. O artık benim köpeğim, can dostum, bulduk birbirimizi." ifadelerini kullandı.

 Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinde flaş ifade: 100 bin tl...

İLİŞKİLİ HABER

Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinde flaş ifade: 100 bin tl...
Bülent Ersoy'a 1 saatte 8 bin 500 lira hesap!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'a 1 saatte 8 bin 500 lira hesap!

BİR YORUM YAPIN 0