Mehmet Ali Erbil'in annesi ve babası kim? Mehmet Ali Erbil çocukluk yıllarını anlattı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda çocukluk yıllarında yaşadığı zor dönemleri anlattı. Annesinin ikinci evliliğini yaptığı kişi tarafından baskıya uğradığını söyleyen Erbil, "Annem bizi çok ezdirdi" sözleriyle şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil bir programa konuk olarak katıldı. Hastalığını, hayatının kırılma noktalarını anlatan Mehmet Ali Erbil, annesiyle ilgili de çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Erbil daha önce de yaptığı açıklamalarda "Annemi bizi üvey babaya ezdirdiği için asla sevemedim" ifadelerini kullanmıştı. Annesi ve babasıyla yaşadıklarını anlatan Mehmet Ali Erbil zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Mehmet Ali Erbil, anne ile ilişkisinin başlarda iyi olduğunu ancak annesinin kendisinden 10 yaş küçük bir doktorla evlendikten sonra değiştiğini söyledi. Anne -baba ilişkisini hiç hatırlamadığını ifade eden Erbil, bir tek sünnet töreninden bir kareyi hatırladığını ifade etti.

Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını "Evlat olarak annem beni çok üzdü, içimdeki sevgiyi bitirdi. Anneme çamaşırlarımı yıkattırmıyordu adam, bir komşumuz vardı ona yıkattırırdım. Elalemin adamına bizi ezdirdiğini görüyorum, bu çok acı bir şey. Bir televizyon programında bahsettim, küstü bana, konuşmuyor. " sözleriyle anlattı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN ANNESİ YURDAGÜL EKEN KİMDİR? 
Yurdagül Eken, evlendiğinde 16 yaşındaydı. Eşi Saadettin Erbil Türk tiyatro ve sinema oyuncusu ve seslendirme sanatçısıydı. Çiftin beraberliği uzun sürmedi, ayrılıktan sonra Yurdagül Eken önce baba evine döndü, daha sonra kendisinden 10 yaş küçük bir doktorla nikah masasına oturdu.

Rahmi Özkan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Müge Anlı yaptığı paylaşımla cevap verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Rahmi Özkan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Müge Anlı yaptığı paylaşımla cevap verdi!
Prenses Diana ve Prens Charles'in 40 yıllık düğün pastası satışa çıkarıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Diana ve Prens Charles'in 40 yıllık düğün pastası satışa çıkarıldı!
Futbolcu Mesut Özil'den hayran trafiği! Maskesiz fotoğraf çekildiler

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Mesut Özil'den hayran trafiği! Maskesiz fotoğraf çekildiler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

ali 2 yıl önce

babasi yokluk icinde öldü bi baksin basina gelenlerin sebebi ne

akıncı 2 yıl önce

bu ülkenin geçlerine müstechenliği öğrettin..hatırlarmısın canlı yayında bir adamın donunu indirmiştin.daha neler neler yaptın.

AnotherMurat 2 yıl önce

Hem zulmet hem de küs. İşte bu insan dan uzak durmak lazım. Öyle Anne Baba sevilmez. Bilirim zaman içinde o sevginin nasıl kaybolduğunu.

vatandaş 2 yıl önce

bence sevinmeli erbil biz gibi kendi babası tarafından ezilenler ne yapsın