Gürkan Uygun, Teşkilat kadrosuna dahil oldu

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabbah karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Gürkan Uygun'un yeni projesi belli oldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren TRT1'de ekrana getirilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol almış olan Gürkan Uygun'un yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisinde Hasan Sabbah rolüne hayat veren Gürkan Uygun "Teşkilat"a katıldı.

Başarılı oyuncu bu sezon çok sayıda projeden de teklif almıştı. Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Memati karakteriyle hafızalarda yer eden, ardından diziden ayrılıp birçok önemli projede yer alan Uygun'un yeni rolü merak konusu oldu.

Anne Marie, Türkiye'de orman yangınları için konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Anne Marie, Türkiye'de orman yangınları için konuştu
Hakan Boyav Teşkilat dizisine katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Boyav Teşkilat dizisine katıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehtap 2 yıl önce

Teşkilat müthiş bir dizi ve gürkan bey yakışır. Umarım ekibe katılır.