Dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa orman yangınlarına sessiz kalmadı!

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken dünyaca ünlü sanatçılar da bu yangınlara sessiz kalmadı. Bu yıldızlardan özellikle Dua Lipa'nın yayınladığı mesaj oldukça ses getirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, geçen mayıs ayında işgalci terör devleti İsrail'in işlediği insanlık suçlarına karşı sessiz kalmamış ve Filistinlilerin yanında olduğunu duyurmuştu. Birçok meslektaşının aksine dünyada olup bitenlere kayıtsız kalmayan Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı, Türkiye'nin farklı noktalarında etkili olan orman yangınlarını da görmezden gelmedi.

'SENİNLEYİM TÜRKİYE'

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak Türkiye'ye destek oldu. Lipa, Türkiye'nin yanında olduğunu belirttiği paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Zavallı gezegenimiz ağlıyor. İklim değişikliğinin gerçek olduğunu ne zaman göreceğiz? Gerçeklerle yüzleşmeliyiz. Doğa anayı koruyun. Seninleyim Türkiye"

İşte yıldız şarkıcı Dua Lipa'nın o paylaşımı...

Yoğun bakımdaydı... Cimilli İbo öldü mü? Ailesinden açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakımdaydı... Cimilli İbo öldü mü? Ailesinden açıklama geldi
Yılmaz Erdoğan'ı korkutan gelişme! Çiftliği yangın bölgesinde kaldı...

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan'ı korkutan gelişme! Çiftliği yangın bölgesinde kaldı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0