Kadir Ezildi'den yepyeni program müjdesi! En Hamarat Benim başvuru nasıl yapılır?

Hem hamaratım, hem de elimin lezzetine güvenirim diyenlerin yer alacağı yarışma En Hamarat Benim Kadir Ezildi'nin sunumuyla başlıyor. Temizlik Benim İşim yarışmasıyla ünlenen temizlik takıntılı Ezildi'nin yeni programı merak ediliyor. Peki En Hamarat Benim başvuru nasıl yapılır?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

FOX TV ekranlarının fenomen programı Temizlik Benim İşim'le tanınan obsesif temizlik takıntılı Kadir Ezildi yepyeni bir yarışmayla dönüyor. Temizliğin erkek işi olduğunu savunan sunucu Kadir Ezildi, kendi evinde gece geç saatlere kadar temizlik yapıyor, yetmiyor bir de FOX TV ekranlarında yarışmacılarla temizlik yapıyor. 

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi kimdir ve kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri...İLİŞKİLİ HABEREn Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi kimdir ve kaç yaşında? Kadir Ezildi sözleri...

Kadir Ezildi'nin muhteşem sunumu ve temizliğiyle ekrana gelecek olan En Hamarat Benim'de hem mutfaktaki hem de temizlikteki hünerlerini gösterecek olan yarışmacılar büyük ödülün de sahibi olacak. Yarışmada hünerlerini sergilemek isteyen adaylar başvuru formunu doldurarak programdaki yerini alacak. En hamarat benim diyorsanız bu program tam size göre.

EN HAMARAT BENİM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

FOX TV ekranlarında yer alarak yarışma heyecanını yaşamak, rakiplerini geride bırakarak birinci olmak ve para ödülünü kazanmak isteyenler için başvurular büyük önem taşıyor. Öncelikle www.enhamaratbenim.tv adresine girerek karşınıza çıkan ve haberimizin de devamında bulunan (alttaki formu doldurmayın) soruları yanıtlamanız gerekmektedir. Burada verdiğiniz cevaplar yarışmaya alınacağınızın garantisi değildir ancak her doğru ve etkili cevap sizi programa bir adım daha yaklaştıracaktır. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0