Orman işçileri ile kavga eden Yusuf Güney'den ilk adım: Şikayetlerimi geri çekeceğim

Geçtiğimiz günlerde katıldığı orman yangınlarını söndürme çalışmaları esnasında görevliler ile kavga edip, havaya ateş açmıştı. Güney, ilk adımı atarak gerginliklere nokta koydu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sanatçı Yusuf Güney, gönüllü işçi olarak Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınmasına destek verdi. Manavgat'taki orman yangınlarına müdahale etmek için yangının yaşandığı bölgeye giden şarkıcı Yusuf Güney, Instagram hesabından paylaşımlarda bulundu.

İki gündür kamuoyunu meşgul eden üzüncü olay yaşandığına değinen Güney, "Kimse uyumuyordu, yangınla mücadele edenlerin hakları ödenmez. Buraya geldiğimde talihsiz bir şey yaşandı. Ormancılarla aramızda tartışma yaşandı karşılıklı şikayetçi olduk. Ben bütün şikayetlerimi çekeceğim. Böyle günlerde kırgınlık, küslük olmaz. Hepimiz aynı amaç için buradayız. Kavga ettiğimiz arkadaşlarla bizzat göreceğim, gerekirse özür dileyeceğim. Birlik ve beraberlikte kötü günleri çabuk atlatacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Antalya Orman Bölge Müdürü Dikici, sanatçı Güney'e orman işçisi yeleği ve şapkası hediye etti.

NE OLMUŞTU?

Manavgat'ta günlerdir devam eden ve bugün kontrol altına alınan orman yangınlarına müdahale etmek isteyen Güney ile orman işçileri arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüş, olay sonrası taraflar karşılıklı bir birinden şikayetçi olmuştu.

KÜÇÜK YANGINLARA MÜDAHALE ETTİ

Aracıyla seyir halindeyken söndürülen ormanlarda yeniden başlayan yangınlara şahit olan şarkıcı, yangın tüpüyle müdahale etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Güney, "En korktuğum şey. Söndü diye bırakılan bazı yerler tekrardan yanmaya başlıyor. Ağaç kökleri yeniden yanıyor" dedi.

"HER YER YANIYOR"

Ormanlık alanda elinde yangın tüpüyle gezen ve gördüğü küçük yangınlara müdahale eden Yusuf Güney, "Kafayı yiyeceğim her yer yanıyor. Allah belanızı versin" dedi.

YANGINDA DOĞAN BUZAĞIYI DA ZİYARET ETTİ

Yusuf Güney, Manavgat'taki yangında evi, ahırı, otomobili ve hayvanları telef olan Sercan Bayat'ı da ziyaret etti. Yangın sırasında bir keçisi doğum yapan Bayat, doğan buzağıya da "Mucize" adını verdi.

Şarkıcı da yeni doğan buzağıyı kucağına alarak sevdi.

Güney ziyaretlerinden önce yangından zarar görmeden kurtulan hayvanlara yemek ve su dağıtmayı da ihmal etmedi.

Halkın gerçek sanatçısı İbrahim Çelikkol örnek davranışıyla yüreklere su serpti!

İLİŞKİLİ HABER

Halkın gerçek sanatçısı İbrahim Çelikkol örnek davranışıyla yüreklere su serpti!
Oyuncu Erdim Boray vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Erdim Boray vefat etti!
Ünlü estetisyen Nüket Eroğlu'dan tepki çeken sözler: Azerbaycan askerinden rahatsız oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü estetisyen Nüket Eroğlu'dan tepki çeken sözler: Azerbaycan askerinden rahatsız oldu
Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams ve Türk eşi Datça'ya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams ve Türk eşi Datça'ya geldi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Vatandaş... 2 yıl önce

İşiniz gücünüz reklam alın silahı gidin askerlerle beraber savaşa. Yok orman işçileriyle tartışmış şikayetini geri alacakmış hangi ara tartıştında hangi ara gidip şikayet ettinde geri alacaksın ne boş adamlarsınız ne boş ruhlarsınız...

Toplam 1 beğeni

Sakar şakir 2 yıl önce

Keçi yavrusina buzağı denmez :) oğlak denir

Toplam 1 beğeni

Durmuş 2 yıl önce

O resimdeki buzGi değil keçi yavrusu oğlak

Gülay 2 yıl önce

Helal olsun sana öbür sanatçılar gibi değil.reklam yapsın böylesi daha güzel

Toplam 1 beğeni

Birbilen 2 yıl önce

Buza değil de oğlak olmasın

Yorumların Tümünü Okuyun