NBA yıldızı Kevın Durant, Zehra Güneş'i takip etti!

Amerikalı NBA yıldızı Kevın Durant, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında büyük bir başarı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın değerli isimlerinden Zehra Güneş'i yakın takibe aldı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarı göstererek çeyrek finale yükselen "Filenin Sultanları"nın en genç isimlerinden biri olan Zehra Güneş, gösterdiği performansla tüm dünyada odak noktası haline geldi.

1999 doğumlu milli sporcunun başarısı sosyal medyada yoğun bir ilgi gördü. Bu başarı NBA yıldızı Kevın Durant'ın da gözünden kaçmadı.

NBA'in en ünlü takımlarından biri olan Brooklyn Nets forması giyen Durant, ABD Basketbol Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyatlarında bulunuyor.

Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarını izleyen ünlü yıldız, milli sporcu Zehra Güneş'i sosyal medya hesabı üzerinden takip etti. Zehra Güneş, Kevın Durant'ın takibine karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Güzel manken Şenay Akay ve Tarık Soner dünya evine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Güzel manken Şenay Akay ve Tarık Soner dünya evine girdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0