Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok!

Gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybetmesiyle gündeme gelen Tüdanya'ya yardım etmek için Demet Akalın harekete geçmişti. Seda Sayan da bu yardıma destek olacaktı ki olmadı. Tüdanya için yardım kampanyası başlatmak isteyen Seda Sayan, büyük bir şok yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde gırtlak kanserine yakalanan arabeskin usta ismi Tüdanya'nın ameliyatla gırtlağının alındığı ve sesini kaybettiği duyurulmuştu. Ayrıca bu durumu duyuran ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Tüdanya için sanat camiasına yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrısına Demet Akalın'dan destek gelmişti. 

demet akalın

demet akalın

Akalın, Akay'ı telefonla arayarak Tüdanya'nın şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü ve kendisine hem maddi hem de manevi olarak yardım etmek istediğini açıklamıştı. Daha sonra Tüdanya ile iletişime geçen Akalın, Tüdanya'ya maddi yardımda bulunmuştu. Tüdanya ise bu yardımı, Akalın'a en güzel bestelerinden birini yorumlaması için hediye ederek kabul etmişti.

seda sayan

seda sayan

Ünlü şarkıcı Seda Sayan da Demet Akalın gibi Tüdanya'ya yardım etmek için atağa geçti. Yeni başlayacak olan sabah programına Tüdanya'yı konuk ederek bir yardım kampanyası başlatmak isteyen Seda Sayan, büyük bir şokla karşılaştı. Tüdanya programa konuk olmak için tam 100 bin lira istedi. Seda Sayan şoke oldu. 

 

Sanat dünyasının değerli isimlerinden "Help Turkey" etiketine tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının değerli isimlerinden "Help Turkey" etiketine tepki!
Seda Sayan: Yatırım için takı almam

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan: Yatırım için takı almam

BİR YORUM YAPIN 1

yuuh 2 yıl önce

niye şok oluyor amacı yardım ise 100 değil 200 versin,proğramı beleşe getirip,yardım toplama adına proğramına reyting yaptıracak,kişi sağlığı için istediği parayada şaşıracak yuh be Seda yuh

Toplam 3 beğeni