ABD’li şarkıcı Della Miles uyardı: Dertleri Türkiye’yi...

Türkiye’yi aciz göstermek için başlatılan sözde yardım kampanyasına ilk tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan gelmişti. Türk dostu, ABD’li şarkıcı Della Miles de bu paylaşım için uyarı yaptı.

Ege ve Akdeniz'de ormanlarımız ve içerisinde yaşayan can dostlarımız günlerdir süren bir saldırı ile yaşamlarını yitiriyor. Tüm Türkiye büyük bir birliktelikle bunu yapan hainlere inat cansiperane bir mücadele sergiliyor. Devletimiz tüm araçları ve ekipleri ile 7/24 çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın orman yakma talimatı ortadayken, terör örgütü PKK ile bağlantılı olan "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" isimli grup, orman yangınlarını üstlendiğini ilan etmişken bir anda sosyal medyada bir yardım çağrısı dönmeye başladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun bu işin yurt dışından ve tek merkezden organize edildiğini 'ideolojik saiklerle,devletimizi aciz göstermek, devletmillet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatıldığını' belirtti…

Buna rağmen sözde kampanyaya destek verenlere ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles'tan ikaz geldi. Miles, "PKK'yı destekleyen Avrupa ve Amerika ormanları yakarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan PKK ve siz halen 'Help Turkey' diyerek PKK destekçilerinden yardım dileniyorsunuz. Yazık size" diyerek paylaşımda bulundu.

La Casa de Papel'in oyuncusu Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

La Casa de Papel'in oyuncusu Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı!
İbrahim Tatlıses'e SGK'dan beklenmedik hamle!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'e SGK'dan beklenmedik hamle!
Acun Ilıcalı'dan iki daire aldılar! İşte evlerin fiyatı...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan iki daire aldılar! İşte evlerin fiyatı...
CZN Burak yangın çalışmalarına katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak yangın çalışmalarına katıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

entel dantel ve laikler hep yabancı derin yapı ve kafirlerden yardım beklediği için hep onlara çalıştıkları için yangındada onlardan yardım istiyorlar.elin sanatçısı pkk dan yardım ummayın diyor bizim laikler inadına yazıyor öbür tarafdada zebanilerden yardım bekleyin olurmu

Yahya 2 yıl önce

Türk'ün turktem başka dostu yoktur Lanet olsun CHP ve Ermeni pkk

Sen 2 yıl önce

Sen git kendi ülkene dua et kaçhaftadır yangınız sönmedi

Erol 2 yıl önce

Dogru söylüyor; hainleri destekliyenlerden yardim istenmez. Biz millet olarak tabiatin degerini daha hala anlayamadik ve Allahìn bizleri misafir olarak kabul ettigi bu dünyayi bizler hoyratca, sanki ezelden beri babamizin mali imis gibi kullaniyoruz. Buna asla hakkimiz yok!

Ahmaklara 2 yıl önce

Amerikalı bir şarkıcı insanlık adına doğruluk adına dostluk adına güya Türk sanatçı Hazal Tarkan Emre Kınay gibilerden çok daha doğru çok daha insaflı çok daha insancıl ve çok daha Türk

Yorumların Tümünü Okuyun