Ünlü şovmenden sert tepki: "Kimseye ihtiyacımız yok, devletimiz bize yeter"

Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıkan yangınlar, yaklaşık bir haftadır gündemin en çok konuşulan konularından biri. Sosyal medyada başlatılan "Help Turkey" etiketine ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den şaşırtıcı bir tepki geldi.

Marmaris, Manavgat, Bodrum gibi farklı bölgelerde çıkan yangınlara, devletin müdahalesi devam ediyor. Tüm Türkiye, yangınları söndürmek için seferber olurken; sosyal medyada başlatılan "Help Turkey" etiketi gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, "Help Turkey" çağrısına sessiz kalmadı. 64 yaşındaki ünlü isim konu hakkında, "Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var" ifadelerini kullandı.

"AĞRIMA GİTTİ!"

Mehmet Ali Erbil'in yanı sıra birçok ünlü isim bu konuda aynı fikirde. Ünlü söz yazarı Şehrazat, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, "Ağrıma gitti bu yurtdışı çağrısı. Ülkem vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardımları paylaşmayacağım" ifadelerini kullandı.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Son Yaz dizisinde rol alacaklar

İLİŞKİLİ HABER

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Son Yaz dizisinde rol alacaklar
Seda Akgül'den Demet Akalın'a pırıltı efekti tepkisi

İLİŞKİLİ HABER

Seda Akgül'den Demet Akalın'a pırıltı efekti tepkisi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Ali 2 yıl önce

Hayr ola m Ali bey gece rüyanda babaannenimi gördün daha önce ülkemiz devlet değil miydi

Buna da pes 2 yıl önce

Adam zorla kendisine hayırlı dua ettiriyor.

fatih 2 yıl önce

senin gbi sanatçılar lazım bize

Uğur 2 yıl önce

Doğru bir yaklaşım katılıyorum.Kendisini şimdiden linç etmek isteyen bir grup hazırlık yapıyordur . Malum kaostan beslenen ilginç bir grup var.

mert 2 yıl önce

nede olsa şovmen itibar etmemek lazım.