Orman görevlileriyle tartışıp gözaltına alınan Yusuf Güney: 10 kişi sopalarla saldırdı!

Şarkıcı Yusuf Güney, iddialara göre Manavgat'ta yangın söndürme işlemi yapan orman memurları ile tartışarak, havaya birkaç el ateş açtı. Olayın ardından açıklama yapan Güney, savunma amaçlı silahını aldığını söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına destek veren şarkıcı Yusuf Güney, önceki gece Çardak Mahallesi Balamut mevkiinde yangın söndürme işlemi yapan ekip ile tartışma yaşadı. 

yusuf güney

yusuf güney

 

İddiaya göre Yusuf Güney, istediği yerlere müdahale etmedikleri gerekçesiyle kavga ettiği orman memurlarının üzerine yürüdü ve yanındaki tabancasıyla birkaç el havaya ateş etti.

Bölge jandarma ekibi tarafından gözaltına alınan Güney, Taşağıl Jandarma Karakolu'na götürüldü. Güney, geceyi Taşağıl Jandarma Karakolu'nda geçirdi. İfadesi alınan Güney, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Hakkındaki soruşturmanın devam edeceği Yusuf Güney, gözaltına altı olayıyla gündem oldu.

 

"10 KİŞİ SOPALARLA BİZE SALDIRDI"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, şunları ifade etti: "Yaşanan üzücü ve hiç hak etmediğim bir durumu iç yüzüyle anlatan videoları paylaşacağım. Ormanları bile bile yanmaya terk eden kendini bilmezlere laf ettim diye 10 kişi sopalarla ben ve arkadaşıma saldırdılar. Sözde orman bölge müdürlüğünün ekibinden olan ahlaksız canilerin elinden kurtulmak için can güvenliğimiz için arkadaşıma öldüresiye saldırdıklarını görüp arabamın içine kendimi savunmak için yöneldiğimde ki hepsinin isimlerini paylaşacağım sizlerle kardeşlerim."

yusuf güney

yusuf güney

 

Ünlü şarkıcıdan korkutan uyarı! Kontrolden çıktı...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcıdan korkutan uyarı! Kontrolden çıktı...

BİR YORUM YAPIN 0