Wilma Elles'in Kerem Göğüş'e açtığı nafaka davası sonuçlandı!

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" diziyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Wilma Elles'in iki çocuğunun babası Kerem Göğüş' açtığı nafaka davası sonuçlandı.

Alman asıllı güzel oyuncu Wilma Elles, "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde canlandırdığı "Caroline" karakteriyle Türkiye'nin en sevilen oyuncularından biri haline geldi. Geçtiğimiz senelerde iş insanı Kerem Göğüş ile hayatını birleştiren Elles, 2015 yılında ikiz çocuklarını kucağına aldı.

Hürriyet'in haberine göre; Wilma Elles, eski eşi Kerem Göğüş'ün ikiz çocuklarının masraflarını karşılayamadığı iddiasıyla geçen sene soluğu mahkemede aldı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne açılan davanın detaylarına göre, Kerem Göğüş 24 Aralık 2014 tarihinde bir sözleşmeye imza attı. Böylece Kerem Göğüş, her bir çocuk için 770 Euro nafaka vererek çocukların tüm masraflarını üstlenmeyi taahhüt etti. 

Ancak ünlü iş insanının hem evlilik sürecinde hem de ayrıldıktan sonra ikiz çocuklarına hiçbir yardımda bulunmadığı iddia edildi. Çocukların tüm masraflarını kendisi karşıladığını belirten Wilma Elles, avukatları aracılığıyla mahkemeye dilekçe sundu.

Dilekçede, "Kerem Göğüş’ün gayrimenkulleri vardır. Ayrıca kira gelirleri bulunmaktadır. Ekonomik durumu göz önünde bulundurularak çocukların ihtiyaçlarının artması ve Kerem Göğüş’ün üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediğinin kabul edilmesiyle bin 540 Euro nafaka bağlanmasını talep ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

MAHKEME SONUÇLANDI!

Davanın karar duruşmasında mahkeme Elles'i haklı bulurken; Kerem Göğüş'ün her bir çocuk için aylık 770'şer Euro'dan toplamda 1.540 Euro'nun ödemesine karar verdi.

Süreyya Yalçın'dan yangın için 4 kamyonet yardım geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Süreyya Yalçın'dan yangın için 4 kamyonet yardım geldi!
Oyuncu Doğa Rutkay'dan duygulandıran paylaşım: Evlatlarıma anlatacağım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Doğa Rutkay'dan duygulandıran paylaşım: Evlatlarıma anlatacağım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0