MasterChef ana kadroya hangi yarışmacı girdi? 7.önlüğü kim aldı?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef'in ana kadrosunda yer alacak yarışmacıların kim olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Geçtiğimiz akşam malta eriği ana ürünüyle yaratıcılık oyununda kıyasıya bir mücadele veren isimlerden ana kadroda yer alacak 7. yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef 2021 ana kadroda 7. önlüğü kim aldı?

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye 2021, en çok izlenen lezzet yarışmalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü yayınlanan MasterChef 2021 son bölümünde ana kadroda yer alacak 7. yarışmacı belirlendi. 

Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ana ürün malta eriği olurken; yarışmacılar bu ürünle en yaratıcı tabağı oluşturmaya çalıştı. Tüm yarışmacılar hayal gücünün sınırlarını zorlarken Hamza çıkardığı tabakla büyük bir övgü aldı. MasterChef 2021 ana kadrosunun 7. yarışmacısı Hamza olurken, önlüğü alacak diğer isimlerin kim olacağı ise merak konusu.

NE OLMUŞTU?

MasterChef'te kesin kadroyu belirlemek için yapılan düellolar devam ediyor. İki ayrı grupta gerçekleştirilen final turunda ilk grubun ana kadroda yer alacak 5 yarışmacısı belirlendi. 

8 Ağustos Pazar akşamı ikinci grubun kıyasıya mücadelesi ekranlara geldi. 13 yarışmacı ana kadroda yer alabilmek için kendilerinden istenen tabağı en güzel şekilde yapmaya çalıştı. Patlıcan kebabı yemeği yapan yarışmacılar arasından ilk altıya kalan isimler ise; Azize, Hamza, Şükrü, Ali, Görkem ve Aras oldu. 6 yarışmacı arasındaki lezzet yarışında Şükrü birinci oldu.

ÜÇÜNCÜ KESİN YARIŞMACI KİM OLDU?

Heyecanın dorukta olduğu yarışmada, tabakları jüriden geçer oy alan 6 yarışmacı arasından MasterChef Türkiye 2021'in üçüncü kesin yarışmacısı belli oldu.

Ana kadroda yer alacağı kesin olan Fatma Polat ve Milhan Erdem'in ardından üçüncü yarışmacıyı belirlemek için 6 yarışmacı yaratıcılık oyununda bir araya geldi. Dilara ve İbrahim son ikiye kalırken; kıyasıya bir mücadelenin ardından MasterChef Türkiye 2021'in üçüncü kesin yarışmacısı Dilara oldu.

CZN Burak: Ölmedim, yaşıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak: Ölmedim, yaşıyorum!
MasterChef yarışmasındaki Merve'den alkışlanacak performans!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmasındaki Merve'den alkışlanacak performans!
Dünyaca ünlü yıldız Jake Gylenhaal da yıkanmıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Jake Gylenhaal da yıkanmıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0