Emine Erdoğan'dan 'birlik' çağrısı!

Türkiye'nin dört bir yanında çıkan yangınlarla mücadele devam ederken, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Türkiye'nin farklı noktalarında ortaya çıkan yangın, yaklaşık 8 gündür devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan müdahaleler sürdürülürken, görevliler canla başla mücadele ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yaptı.

"BİRLİK VE BERABERLİK BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEK"

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yanan ormanlarımızın tarifsiz acısını yaşarken, kahraman görevlilerimizle birlikte vatandaşlarımızın da her bir canlı için cansiparane mücadele ettiğine şahit olduk. Her bir yarayı saran şifalı elleriniz dert görmesin. Ülkemizin birlik ve beraberliği bunun da üstesinden gelecek."

Tolga Çevik, Tolg Show'un tüm gösterilerini iptal etti!

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Çevik, Tolg Show'un tüm gösterilerini iptal etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0