Yardımsever şarkıcı Haluk Levent, yangınların söndürülmesi için helikopter kiralıyor!

Afet bölgesinde yangının söndürülmesi ve canlıların daha fazla zarar görmemesi için seferber olan Haluk Levent, Orman Müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde çalışacağı helikopter kiraladığını söyledi.

AHBAP derneğinin kurucusu yardımsever isim Haluk Levent, günlerdir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın bölgelerinde vatandaşlara yardım dağıtıyor. Yangının söndürülmesi için helikopter kiraladıklarını söyleyen Haluk Levent, sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

"GENİŞ SU DEPOLU HELİKOPTER KİRALIYORUZ"

Orman yangınıyla ilgili paylaşımda bulunan Haluk Levent, "Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştük. Ahbap Derneği olarak Kazakistan'dan geniş su deposu olan 1 helikopter kiralıyoruz. En az 5 gün kalacak. Marmaris bölgesine göndereceğimiz helikopter Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışacak. Umarım bir aksilik çıkmaz" dedi.

"HER ŞİRKET, KURUM VE BELEDİYE HELİKOPTER KİRALAYABİLİR"

Helikopter kiralamak için gerekli bilgileri vatandaşlara hesabından aktaran Levent, "Bilgi açısından yazayım" diyerek şöyle devam etti: "Türkiye'de her şirket , bazı kurum , dernek ve şahıslar kamu yararına uçak , helikopter kiralaması yapabilir. Bakanlıklar da kiralama yaparlar. Belediyeler de. Bir anda binlerce yorum geldi şaşırdım."

Furkan Kızılay afet bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarına destek oldu

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Kızılay afet bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarına destek oldu
Rihanna artık resmen dolar milyarderi!

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna artık resmen dolar milyarderi!

BİR YORUM YAPIN 3

Bidost 2 yıl önce

kral

adanalı 2 yıl önce

adamsın lan

aysel 2 yıl önce

Haluk Levente teşekkürler. İşte böyle yardımlar ve destekler gerekiyor. Ama diğer sanatçılar ne yapıyor ağzı dolu küfür edip edepsizce bağırıp ukala tavırlarla kahvesini çayını içerken niye söndürülmedi niye yardım gelmedi diyor.