Jennifer Aniston'dan şoke eden açıklama: Aşı olmayan arkadaşlarımla görüşmüyorum

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, koronavirüs salgını nedeniyle hayatında birkaç değişikliğe yer verdiğini açıkladı. Ünlü isim, koronavirüs aşısı olmayan arkadaşlarıyla artık görüşmediğini söyledi.

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Aniston, geçtiğimiz günlerde bir dergiye röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan Aniston, koronavirüs aşısı hakkında görüşlerini paylaşırken; aşının arkadaşlıklarına etkisine değindi. 

Mayıs ayında aşı olan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı sonrası kendini harika hissettiğinin altını çizerken "Aşı oldum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum. ABD’de aşı olma ayrıcalığımız olduğu için çok şanslıyız. Aşı olmayanların arkadaşlarına ve aile üyelerine sarılma fırsatı olmayacağını düşünün" ifadelerini kullandı.

“Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var” diyen Amerikalı oyuncu, aşı olmayan arkadaşlarıyla arasına mesafe koyduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim. Talihsizlikti"

Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında, nereli?
Furkan Kızılay afet bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarına destek oldu

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Kızılay afet bölgesine giderek yangın söndürme çalışmalarına destek oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0