Prens Harry ve Meghan Markle Emmy Ödülleri gecesine davet edildi!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılmalarıyla tüm dünyanın odak noktası haline gelen Prens Harry ve Meghan Markle, yıldızlar geçidine ev sahipliği yapan Emmy ödüllerine davet edildi.

Bu yıl 73'üncüsü gerçekleştirilen Emmy Ödülleri, 19 Eylül'de yapılacak bir törenle sahiplerini bulacak. İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak kendilerine Amerika'da yeni bir yaşam kuran Prens Harry ve Meghan Markle'da bu ödül törenine davet edildi.

Her yaptıkları hareket olay olan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, gelecek ay düzenlenecek Emmy Ödüllerinde boy göstermeleri beklenirken; daveti kabul ederlerse çift olarak ilk kez Hollywood'da yer alacaklar.

EMMY'YE ADAY OLDULAR!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Prens Harry ve Meghan Markle, geçtiğimiz haftalarda ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e röportaj vermişlerdi. Kraliyet yaşamlarıyla ilgili çarpıcı söylemlere yer veren çiftin açıklamaları, En İyi Kurgusal Olmayan Dizi kategorsinde Emmy Ödüllerine aday oldu. Bir kaynak "Oprah Winfrey geceye katılmayı planlıyor ve bu, Meghan ve Harry çiftinin de katılmasına yardımcı olabilir" şeklinde ifadelere yer verdi.

Prens Harry ve Meghan Markle, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Rihanna artık resmen dolar milyarderi!

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna artık resmen dolar milyarderi!
Şarkıcı Edis konser gelirini AHBAP Derneği'ne bağışladı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Edis konser gelirini AHBAP Derneği'ne bağışladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0