İbrahim Çelikkol paylaşımıyla duygulandırdı: Bütün cesur yüreklere selam olsun!

Ülkenin pek çok yerinde bir süredir devam eden orman yangınlarına bizzat sahada müdahale eden İbrahim Çelikkol sosyal medyada duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ülke gündemini derinden sarsan ve halen devam eden yangınların söndürülmesi için pek çok ünlü isim büyük adımlar attı. Yangınla mücadelede en ön saflarda yer alan ünlü isim İbrahim Çelikkol, yangının sembol isimlerinden biri oldu. Ünlü oyuncunun verdiği mücadele büyük takdir topladı.

ibrahim çelikkol

ibrahim çelikkol

 

Günlerdir yangın bölgelerinden ayrılmayan ve büyük çaba sarf eden Çelikkol, sosyal medyada duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Yangın yerlerine su taşırken yaşamını yitiren Şahin Akdemir'in fotoğrafını duygusal bir yazıyla paylaştı. Çelikkol'un bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı. Çelikkol şunları yazdı:

"Alevlerin karşısında Çınar gibi duran kadınlar, Aslan gibi delikanlılar, Efsanevi yaşlılar, Deli yürekli adamlar,
"Tek bir ağaç, bin canlı!" diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum... Ortak sevdamızın ortak savaşında ormanların her karışına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar... 80 milyon kişiye "iyi ki varsın" dedirten, bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından ŞAHİN'i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız... Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun..."

ibrahim çelikkol

ibrahim çelikkol

Oyuncu İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

BİR YORUM YAPIN 0