Sanatçı Emel Sayın'dan ormanlar için şarkı!

'Mavi Boncuk' şarkısı ile hafızalara kazınan usta sanatçı Emel Sayın'dan ormanlar için şarkı yazdı.

Sanatçı Emel Sayın, ormanlar için şarkı yaptı. Sayın, yaşanan yangınlarla ilgili içinin çok acıdığını, ormanda yaşayan bütün canlılar için artık bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini belirterek, "Ormanlar bizim nefes alanımız onları korumak zorundayız içim acıyor içim yanıyor" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sayın, Yaklaşık on beş yıl önce tüm hassasiyetimizle kaydettiğimiz bir şarkı: 'Kıymayın Ormanlara'. Müziği ve aranjesi Aydın Sarman'a, sözleri Aşkın Tuna'ya ait olan bu şarkı bu günlerde yüreğimizi yakan orman yangınlarını, tüm duygularımızı yansıtıyor" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Altay, itfaiye erlerinin alkışlandığı görüntüyü paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Altay, itfaiye erlerinin alkışlandığı görüntüyü paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0