Ünlü şarkıcı Buray: Şöhret olmak istemedim

Pop müziğin başarılı isimlerinden Buray: Birçok ülke gezdim. Köprünün altında da müzik yaptım, bozuk para attılar bana. Çok yıldızlı otellerin lobisinde caz da söyledim. Tüm dünyadaki insanlarla müzik yapmadan ölmek istemiyorum.

Yaptığı bir röportajda açıklamalarda bulunan şarkıcı Buray, son olarak 'Başka Hikayeler' isimli bir albüm çıkardı. Röportajında özellikle şöhret hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

buray

buray

Pandemi döneminde bolca vakit bularak kendi iç sesini dinlediğini ifade eden Buray, albüm çalışmalarını da bu dönemde yaptığını dile getirdi. İçine sinmeyen hiçbir şarkıyı bugüne kadar yayınlamadığını söyleyen Buray, bir sürü şarkıyı da çöpe atmış. Bu konuyla ilgili şunları ifade etti: Başarının formülü budur. Her zaman eserimizin içerisinde kendi ruhumuza yakışan, gerçek doğallık ve samimiyet olması gerekiyor. Biz diye konuşuyorum çünkü biz bir ekibiz. Bu başarı bir ekip çalışmasının sonucu.

buray

buray

Son albümünde hayranlarının kendi yaşanmışlıklarından bir şeyler bulacaklarını dile getiren şarkıcı, "Açıkçası bu albümle her şey ve hiçbir şey vaat ediyorum. Biz kendi yaşadığımız hikayeleri anlatıyoruz. Acısıyla tatlısıyla aşkın her halini yaşayıp müziğe ve hikayelere döküyoruz. Dinleyenler de içinde kendilerine ait yaşanmışlıklar buluyor. Benimsiyorlar." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Tamer Karadağlı'dan sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tamer Karadağlı'dan sürpriz proje!

BİR YORUM YAPIN 0