Prens Harry ve Meghan Markle eleştirel çizgi dizide "alay konusu" oldu!

HBO'nun dikkat çeken çizgi dizisi The Prince'te Prens Harry ve Meghan Markle'a da yer verildi. Dizide "Royally Screwed (Asil Bir Şekilde Mahvolanlar) isimli ev dekorasyonu programı sunan çiftin alay konusu edildiği görüldü.

HBO'nun eleştirel çizgi dizisi The Prince yayınlandığı ilk günden itibaren tüm dünyanın gündemini meşgul ediyor. Dizide Prens William'ın ilk çocuğu Prens George'la alay edilmesi, diziyi takip edenler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve "acımasızlık" olarak nitelendirildi. 

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yer verildiği çizgi dizide yalnızca Prens George değil Prens Harry ve Meghan Markle da kendine yer buldu.

The Prince, tüm zamanların en çok izlenen çizgi dizilerinden "Family Guy"ın yazarı Gary Janetti'nin kaleminden çıkıyor. Dizinin konusu ise; Prens William'ın oğlu Prens George'un gözünden kraliyet ailesinin hayali iç işleyişini ele alıyor. 

Independent'in haberine göre; dizinin bölümlerinden birinde Orlando Bloom ve Condola Rashad'ın seslendirdiği Prens Harry ve Meghan Markle karakterleri de göze çarpıyor. 

Royally Screwed (Asil Bir Şekilde Mahvolanlar) adlı bir ev dekorasyonu programı sunarken görülen karakterler, kendilerini tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:
"Merhaba, ben Meghan Markle ve ben Harry, biz asil bir şekilde mahvolanlarız. Her hafta durumu kötü bir evi güzelleştiriyoruz."

Dizinin devamında bir aile, evlerinin yenilenmesi için hayatları boyunca biriktirdikleri parayı çifte veriyor. Ancak kraliyet çifti, tüm parayı mutfak için altın kakmalı bir tezgah arası kaplamasına harcıyor. Evin diğer bölümlerinin tamamen aynı kaldığını gören ailenin annesi yere yığılıyor.

CZN Burak: Ölmedim, yaşıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak: Ölmedim, yaşıyorum!
MasterChef yarışmasındaki Merve'den alkışlanacak performans!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmasındaki Merve'den alkışlanacak performans!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0