Şarkıcı Güllü’nün olaylı gecesi… Meğer konu tacizmiş!

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan şarkıcı Güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin TL'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Kira borcu nedeniyle mal sahibi ile kavga ettiği iddia edilen Güllü, olayın kira ve mal sahibi ile ilgisinin olmadığını belirtti.

Şarkıcı Güllü’nün olaylı gecesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir mekân işleten şarkıcı Güllü, kendi mekanında kavgaya karıştı. Kavga görüntüleri, amatör kameraya an be an yansıdı. Kızı Tuyan Ülkem ve Deniz adındaki yardımcısıyla mekan sahibini darp eden Güllü gözaltına alındı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri Güllü, kızı ve yardımcısını karakola götürdü. Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan mekan sahipleri Güllü ve beraberindekilerden şikayetçi oldu.

Fethiye'nin Çalış semtinde kamp alanı işleten Güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu.

güllü

güllü

Fethiye'de işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kira borcu nedeniyle mal sahibi ile kavga ettiği iddia edilen Güllü, olayın kira ve mal sahibi ile ilgisinin olmadığını belirtti. Güllü, "Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır." diyerek suç duyurusunda bulundu.

Güllü, ayrıca şu ifadelerde bulundu:

"Olayın mal sahibim ile asla alakası yoktur. Bu Alper denen şahıs, bir kadının ayakları üzerinde tek başına durmasını çekemeyen bir beyefendi. Tamamıyla kendi reklamını yapmaya çalışan bir beyefendi. Altını çize çize söylüyorum, olayın mal sahibimle alakası kesinlikle yoktur. Alacak verecek tarzı hiçbir şekilde, o kadar gerginim ki, konuşamıyorum, husumetimiz yoktur. Sadece Alper Bey'in kendinin şu an açıklayamayacağım ancak ilerde davada zaten hep birlikte göreceğiz. Kirayla veya mal sahibiyle alakalı hiçbir şey yok. Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket, öyle söyleyeyim size. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır."

Güzel oyuncu Alina boz: Final yemeğinde 5 saat boyunca ağladım!

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Alina boz: Final yemeğinde 5 saat boyunca ağladım!
Uçak kazasında vefat eden efsane oyuncu Kobe Bryant'ın ilk ayakkabısı satışta!

İLİŞKİLİ HABER

Uçak kazasında vefat eden efsane oyuncu Kobe Bryant'ın ilk ayakkabısı satışta!
Seni Çok Bekledim dizisi final yapmıştı! Özcan Deniz yine kamera arkasında

İLİŞKİLİ HABER

Seni Çok Bekledim dizisi final yapmıştı! Özcan Deniz yine kamera arkasında
Şarkıcı Haluk Levent'ten yardım bağışları ile ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Haluk Levent'ten yardım bağışları ile ilgili açıklama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0