Miss Turkey güzeli olmak için aşı kartı şart!

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek olan Miss Turkey Güzellik yarışması için geri sayım başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle yarışmanın kurallarında değişikliğe gidildi.

Birbirinden güzel adayların yer aldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması, yıllardır tüm Türkiye'de ilgiyle takip ediliyor. 20 finalistin belirlenmesine günler kala yarışma başvurularının 20 Ağustos'ta sonlanacağı duyuruldu. Heyecanla beklenen yarışmanın jüri koltuğunda Arzum Onan, Çağla Şikel, Azra Akın ve Yıldırım Mayruk gibi ünlü isimler yer alacak. 

Miss Turkey 2021 jüri koltuğuna bu kez gerçek güzeller oturacak!İLİŞKİLİ HABERMiss Turkey 2021 jüri koltuğuna bu kez gerçek güzeller oturacak!

Yarışmanın detayları belli olurken, kovid 19 aşısı olmayan adayların "Farmasi Miss Turkey" olamayacağı öğrenildi. Salgın kapsamında Türkiye'yi temsil edecek finalistlerin, kurallar nedeniyle iki doz aşı olması gerekecek ve aşı pasaportunu da almaları zorunluluklar arasında yer almaktadır. Aşı pasaportu henüz oluşmamış adayların da son 72 saat içerisinde negatif PCR testi yaptırması gerekiyor.

İki doz aşı olana 500 TL indirim

İLİŞKİLİ HABER

İki doz aşı olana 500 TL indirim
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0