"Yetenek Sizsiniz Türkiye" ekranlara bomba isimle dönüyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda yer alacak yarışmada jüri koltuğunda sürpriz bir isim yer alacak.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle bir döneme damga vuran Meryem Uzerli, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Gelen tekliflere sıcak bakan ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Son olarak 2019 yılında "Kovan" isimli filmde rol alan güzel oyuncuyu sonunda Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın ikna ettiği konuşuluyor. Acun Ilıcalı, 2014'ten bu yana Meryem Uzerli'ye birçok televizyon programında jüri üyeliği teklif etmiş ancak ikna edememişti.

İkili, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve Meryem Uzerli Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri koltuğunda oturmayı kabul etti.

MERYEM UZERLİ ŞART KOYDU!

Ünlü oyuncu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri üyesi olmayı kabul etti ancak kendisine bir acil çıkış kapısı oluşturmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncu, "Diğer jüri üyelerinin kim olduğunu gördükten sonra imza atarım" şeklinde konuştu.

Haluk Levent: Asıl kahraman biz değil orman emekçileri

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent: Asıl kahraman biz değil orman emekçileri
Nurdan Beşen'in eğlenceli paylaşımı takipçilerini gülümsetti!

İLİŞKİLİ HABER

Nurdan Beşen'in eğlenceli paylaşımı takipçilerini gülümsetti!
Ünlü fenomen Alla Perkova'nın uzun saçları olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Alla Perkova'nın uzun saçları olay oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Diyarbekri 2 yıl önce

Parasız kalınca mecburen Türkiye'nin kapısını çalıyorlar. Bizde de avrupa, batı hayranlığı oldukça gelirler, çantalarını doldururlar, lüks içinde yaşarlar ve giderler. Bizde onlara özeniriz. Allah evlatlarımızı kötülüklerden muhafaza etsin.

ADANALIM 2 yıl önce

Aciz insan yaptıkların ortada konuştukça batıyorsun.aynen başörtüsünün beynine battığı gibi işlediğin suçu verdiğin ifade kurtarmaz.belki bir gün çıkarsın bence beynini berat ettir.at kafandan kini nefreti sabra ve hoşğörüye sığın.o insanların hiç suçu yok