Şehit Eren Bülbül 4'üncü ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristler tarafından şehir edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, vefatının 4'üncü yılında dualarla anıldı.

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün Maçka'ya bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki mezarı başında anma töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler Eren için dua etti.

15 yaşındaki Eren Bülbül, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar ederek, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşte şehit düşmüştü.

İYİ Kİ VARSIN EREN

TRT'nin yapımını üstlendiği "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi izleyiciler tarafından merakla beklenirken TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da Eren Bülbül'ün ailesinin evine ziyaret gerçekleştirdi.

"EREN BÜLBÜL'ÜN ACISI HALA YÜREĞİMİZDE"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Eren Bülbül'ün 4'üncü ölüm yıl dönümünden dolayı sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Oktay, "Dört yıl önce vatan haini teröristler tarafından katledilen kahraman evladımız Eren Bülbül’ün acısı hala yüreğimizde. Bu vatan için kanı toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eren Bülbül ile birlikte şehit düşen Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için de sevenleri mezarı başında dua etti. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen: Çok korktuk!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen: Çok korktuk!
Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu "Son Yaz" dizisinde rol almaktan vazgeçti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu "Son Yaz" dizisinde rol almaktan vazgeçti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0