"Aziz" dizisinde Murat Yıldırım'ın partneri belli oldu!

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan "Aziz" dizisinde Murat Yıldırım'a eşlik edecek ikinci kadın başrol oyuncusu belirlendi.

Son olarak "Ramo" dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yeni dizisi "Aziz" için hazırlıklara devam ediyor. Genel yönetmenliğini ve tasarımını Türkiye'nin en gözde isimlerinden biri olan Zeynep Günay Tan'ın üstlendiği Aziz dizisi için ikinci kadın başrol oyuncusu belirlendi.

Çekimleri Eylül ayında başlayacak olan Aziz dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya ve Fırat Tanış gibi birçok ünlü isim yer alacak.

Dizide Yıldırım'ın partnerlerinden Dilruba karakterini ünlü oyuncu Damla Sönmez'in canlandıracak.

İkinci kadın başrolün kim olacağı büyük bir merak konusu haline gelirken; öğrenilene göre güzel oyuncu Simay Barlas, Murat Yıldırım'ın dizide partneri olacak. Barlas, dizide Efnan karakterini canlandıracak.

Dünyaca ünlü yıldız Katie Price evinde saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Katie Price evinde saldırıya uğradı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Günes 2 yıl önce

Neslihan Atagül denilmisti..Keske Neslihan Atagül olsaydi....