Oyuncu İrem Helvacıoğlu: Haluk Abi ile sürekli konuşuyorum

31 yaşındaki oyuncu İrem Helvacıoğlu, Ahbap derneği kurucusu Haluk Levent’le orman yangını söndürme çalışmalarına ne gibi katkıda bulunabileceğini sorduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu İrem Helvacıoğlu, ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınıyla alakalı açıklamada bulundu. Gelecek nesiller için kaygılı olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, “Beni en çok endişelendiren şey gelecek nesil. Onlar için daha güzel miras bırakmamız gerek. Her geçen gün tecavüz, salgın, orman yangını... Bunlar korkunç şeyler" dedi.

Yangında yaşamını yitiren hayvanlar için çok mutsuz olduğunu dile getiren Helvacıoğlu, "Bir sürü can gitti, bunlar telafi edilecek şeyler değil. Solucanına kadar hepsi doğanın parçası, onların acı çekerek öldüğünü düşünmek korkunç" ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise sözlerine şunları ekledi:
"Haluk Abi ile devamlı konuşuyorum; 'Ne yapabilirim, ne işe yarayacağım?' diye. Bir şey yapmak istiyorsunuz ama buradan yapılacak çok şey yok. Söndürme çalışmalarında fazla aktif olamayabilirdim. Bu işten anlayan, daha iyi bilen insanlara ayak bağı da olabilirdim. Hortumun ucundan bile oradaki ekipleri destek olan herkese teşekkür ederim. Bu ormanlar bize değil, dünyaya ait”

Banyo tartışmasına Cardi B'den şaşırtan yorum!

İLİŞKİLİ HABER

Banyo tartışmasına Cardi B'den şaşırtan yorum!
Beyonce'den şoke eden diyet açıklaması: "Cips paketlerini görmezden geldim"

İLİŞKİLİ HABER

Beyonce'den şoke eden diyet açıklaması: "Cips paketlerini görmezden geldim"

BİR YORUM YAPIN 0