Can Bonomo ve Demet Evgar'ın sürpriz düeti büyük ilgi gördü!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ve ekranların sevilen ismi oyuncu Demet Evgar, "Rüyamda Buluttum" için bir araya geldi. İkilinin düet parçası hayranları heyecanlandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Can Bonomo, yeni şarkısı "Rüyamda Buluttum" için ünlü oyuncu Demet Evgar ile birlikte çalıştı. Sevenleri heyecanlandıran düet hakkında konuşan Can Bonomo şu ifadeleri kullandı:

"Rüyamda Buluttum' yaklaşık beş sene kadar önce yazdığım, bir türlü kaydetmeye fırsat bulamadığım, çok sevdiğim şarkılarımdan biri. İyi ki beş sene önce kaydetmemişiz. Öyle olsaydı belki de çok değerli arkadaşım Demet Evgar ile beraber söyleme fırsatını bulamayacaktım. Demet, dokunduğu her şeye muazzam bir derinlik ve koşulsuz özebirlik katabilen muazzam bir yetenek. Kendisiyle beraber şarkı söylemeyi herhalde çok hayranı olduğum Wax Poetic’in İstanbul albümünü dinlediğimden beri hayal ediyordum. 'Rüyamda Buluttum'u beraber söylemeyi teklif ettiğim andan stüdyo kaydına ve hemen ardından klip çekimlerine kadar her şey tam hayal ettiğim gibi gerçekleşti. Bana ve dostluğumuza bahşettiği bu şahane hatıra için kendisine, şarkının düzenlemesini yapan Can Dostum Can Saban'a ve şarkıyı kaydeden, mix ve mastering'ini yapan Ali Rıza Şahenk ve The Fatlab'e kucak dolusu teşekkürler ediyorum."

Son olarak "Alev Alev" dizinde Cemre karakterine hayat veren oyuncu Demet Evgar ise çok mutlu olduğunu belirterek "Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık. 'Rüyamda Buluttum' şarkısı ilk dinlediğimde eşlik etme arzusu uyandırdı. Sevgili Ece, Can Saban ve Bonomo ile unutulmaz bir gün daha geçirdik hem de eski unutulmaz günlerimizi anarak. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Dinleyicilerle birlikte söyleyeceğimiz günü iple çekiyorum." şeklinde konuştu.

Kapak görseli Can Bonomo tarafından tasarlanan şarkı bugün sevenleriyle buluşacak.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade: "Çıkan haberler beni çok üzdü!"

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade: "Çıkan haberler beni çok üzdü!"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0