Nilperi Şahinkaya yeni dizisi "Erşan Kuneri" hakkında konuştu

Ekranların sevilen oyuncularından Nilperi Şahinkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" hakkında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz gün alışveriş yapmak için Etiler'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni dizisi "Erşan Kuneri" için hazırlıklar tam gaz devam ederken dizinin kadrosunda yer alan Şahinkaya, dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

"Erşan Kuneri" dizisinin çekimlerinde keyif aldığını belirten güzel oyuncu, "Çekimleri tamamlamak üzereyiz. Çekimlerimiz güle oynaya geçiyor, çok keyif alıyorum. Çekimler biter bitmez güzel bir tatile çıkacağım. Yeni bir dizi projesi şu an görünürde yok" şeklinde konuştu.

"ERŞAN KUNERİ KARAKTERİNİ BİLMİYORDUM!"

Erşan Kuneri dizisinin kadrosuna dahil olan Şahinkaya daha önce "Erşan Kuneri' karakterini daha önce bilmiyordum, dikkat etmemiştim. Teklif sonrası öğrendim. Şu an için her şey güzel gidiyor. Çekimler eylül gibi bitebilir." ifadelerini kullanmıştı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0