Elçin Sangu kızıla veda etti! Yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

Yıllardır kızıl saçlarıyla hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Elçin Sangu, imaj değişikliğine gitti. Güzel oyuncunun son halini gören hayranları, Elçin Sangu'yu Sinem Kobal'a benzetti.

"Kiralık Aşk" dizisinde canlandırdığı "Defne" karakteriyle ekranlara damga vuran ünlü oyuncu Elçin Sangu, yıllardır kızıl saçlarıyla dikkat çekiyor. İmaj değiştirme kararı alan güzel oyuncu, işe saçlarından başladı.

Kızıl saçlarını sarıya boyatan Sangu'yu gören hayranları, bu değişikliğe şaşırdı. Yeni imajıyla oyuncu Sinem Kobal'a benzetilen ünlü oyuncu, saçlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Elçin Sangu'nun paylaşımının altına "Resmen Sinem Kobal'ın kopyası olmuş," "Elçin zaten çok güzel niye Sinem'e benzemeye çalışmış ki", "Sinem ile Elçin'in saçlarıyla estetikleri aynı olmuş" şeklinde yorum yaptı.

Elçin Sangu'nun yeni imajı takipçileri arasında fikir ayrılıklarına neden oldu. Hayranların bir kısmı bu değişimi çok beğenirken bir kısmı da eski halinin daha güzel olduğunu savundu.

Ünlü şarkıcı isyan etti: Yaşımı söylemem!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı isyan etti: Yaşımı söylemem!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ömer 2 yıl önce

Çok önemli bir haber . Bizi aydınlattığınız için teşekkürler!