Ünlü müzisyen Tony Bennett'ten üzücü aber!

Müzik dünyasının efsanevi ismi Tony Bennett, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle sahnelere veda ettiğini açıkladı.

2016 yılından beri Alzheimer hastalığıyla mücadele eden ünlü müzisyen Tony Bennett, 80 yıldır fırtına gibi estiği sahnelere veda ettiğini duyurdu. Yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen 5 yıldır sahnede sevenleriyle bir araya gelen ünlü isim, turnelerin kendisini yorduğunu söyledi.

95 yaşındaki efsanevi ismin oğlu ve aynı zamanda menajeri olan Danny Bennett, geçen hafta Lady Gaga ile sahneye çıkan babası için bunun son olduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Artık başka konser olmayacak. Bizim için çok zor bir karardı çünkü halen sahneye çıkıp performans sergileyebiliyor fakat doktorların kesin uyarısı geldi"

Danny Bennett aynı zamanda babasının fiziksel durumundan endişeli olduğunun altını çizerek "Sorun şarkı söylemesinde değil, seyahat etmesinde. Çok yoruluyor. Onun mesela sahnede düşmesini istemeyiz. Onun şarkı söyleyemeyecek olmasından endişe etmiyoruz. Onun fiziksel durumundan endişe ediyoruz" şeklinde konuştu.

Oyuncu Aydan Şener değişmeyen güzelliğiyle yıllara meydan okudu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aydan Şener değişmeyen güzelliğiyle yıllara meydan okudu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0