Oyuncu Kubilay Aka, sağlık durumu hakkında ilk açıklamayı yaptı

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz hafta evinde kafasını cama vurmasıyla talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncuya ilk müdahale komşusu Aras Bulut İynemli'den gelmişti. Aka sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan oyuncu Kubilay Aka, geçen hafta evinde dengesini kaybetmesi sonucu geçirdiği kaza sonucu kafasını cama vurdu. Zekeriyaköy'de yaşayan oyuncunun yardımına aynı sitede oturduğu komşusu Aras Bulut İynemli koştu. 

"Çukur" dizisinde birlikte rol alan ikili, arkadaşlıklarını dizi sonrasında da sürdürmeye devam etti. Hem komşu hem arkadaş olan ünlü isimler, birbirlerini zor anda yalnız bırakmadı. Aka'nın kafasından akan kan durmayınca, Aras Bulut İynemli ünlü oyuncuyu Zekeriyaköy Acıbadem Tıp Merkezi'ne götürdü.

Kubilay Aka'nın kafasına hastanede 12 dikiş atıldı ve şuan sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kafasına tam 12 dikiş atılan oyuncu, sağlık durumu hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

ŞEKERDEN ŞÜPHE EDİLİYOR

Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, "Bayılmışım ve kafamı cama vurmuşum. Dikiş attılar. Şekerden şüpheleniyoruz. Tahliller yapılacak. Allah beterinden korusun." açıklamasında bulundu.

Hepsi Grubu'nun Cemre'si bebeğinin yüzünü gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

Hepsi Grubu'nun Cemre'si bebeğinin yüzünü gösterdi
Ünlü oyuncu Timuçin Esen Mevlana dizisine "hayır" dedi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Timuçin Esen Mevlana dizisine "hayır" dedi!
Amine Gülşe, eşi için Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçti

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe, eşi için Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Recep Topçu 2 yıl önce

Bir zamanların tanınan isimleri insanlara ilim öğretir ve onlara örnek olurdu şimdinin tanınmış kişileri insanları boş işlerle oyalayıp paranın derdine düşmüşler ve iki durum içinde müslüman insanlık deniyor garip gerçekten