Cimilli İbo memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz sene koronavirüse yakalanan ve günlerce yoğun bakımda kalan ve ardından böbrek yetmezliği oluşan usta sanatçı Cimilli İbo (İbrahim Özer)'in hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Cimilli İbo memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) kötü haber geldi. Cimilli İbo, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

cimilli ibo hayatını kaybetti

cimilli ibo hayatını kaybetti

Lakabını memleketi İkizdere'nin Cimil köyünden alan İbrahim Özer, memleketi Rize'de Merkez Sahil Camii'nde kılınan öğle namazının ardından İkizdere Cimil köyünde toprağa verildi.

Cenazesine AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, siyasi parti il başkanları, sanat dünyasından meslektaşları Davut Güloğlu, Onay Şahin ve Şükrü Güler katıldı.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Cimilli İbo'nun vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Cimilli İbo'nun ölüm haberini alan Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Karadeniz müziğinin neşesi, güler yüzü artık aramızda değil. Uzun zamandır hastalıkla mücadele eden Cimilli İbo'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Şarkılarınla, fıkralarınla ve enerjin ile hatırlanacaksın kardeşim. Mekanın cennet olsun" dedi.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU!

Cimilli İbo'nun ani ölüm haberini alan sevenleri ise şarkıcıyı kısa sürede Twitter'da trend yaptı. Binlerce taziye paylaşımı yapılan sanatçı için "Horonlarımızın neşeli adamı gitti" yorumları yapıldı.

 İbrahim Özer'in cenaze detayları da belli oldu.

CENAZESİ YARIN RİZE'DE DEFNEDİLECEK

49 yaşında hayatını kaybeden sevilen sanatçı Cimilli İbo'nun cenazesi yarın Rize İkizdere Cimil'de defnedilecek.

Cimilli İbo, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Daha sonra ünlü sanatçı, böbrek yetmezliği ve kandaki aşırı enfeksiyondan dolayı yeniden yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Usta sanatçı Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğu ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğu ortaya çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Oflu61 2 yıl önce

ALLAH rahmetiyle muamele eylesin inşeALLAH...

engin 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin inşaallah

Toplam 1 beğeni