İkiz babası olan Eser Eyüboğlu'dan babalık duygusu!

37 yaşındaki oyuncu Eser Eyüboğlu, baba olmanın verdiği hissiyatın tarifi olmadığını söyleyerek duygusal bir açıklamada bulundu.

TRT1 kanalında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin Selami'si Eser Eyüboğlu, ikiz babası olduktan sonra hayatında ne gibi şeylerin değiştiğinden bahsetti:

İkizlerinden sonra hayatındaki bazı aktiviteleri rafa kaldırmak durumunda kaldığını ancak bundan hiç pişman olmadığını belirterek,

''Baba olmak için erken bir yaşta olduğumu düşünmemiştim hiç. Etrafımdaki insanlar da sürekli geç kaldığımı söyleyip durdular. Baba olmak, bugüne kadar asla tatmadığım duygularla tanışmama vesile oldu. Ege ve Can'ın babası olduğum için de kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Onlar sayesinde hayatımda yeni bir dönem başladı. Sevginin en katıksız hâlinin ne olduğunu onlar sayesinde öğrendim. Hayata farklı bir pencereden bakabilmek yetisini bana kazandıran da kesinlikle oğullarımdır.

İlk başlarda hayatımıza bir anda iki bebek misafir olduğu için çok zorlandık. İkiz bebeklerin bakımı hiç de kolay değil. Dolayısıyla tüm hayatımız onlara adapte bir hale büründü. İzlemek istediğimiz filmleri, okumak istediğimiz kitapları ve gezip görmek istediğimiz yerleri bir süreliğine rafa kaldırmak zorunda kaldık. Ben de uzunca bir süredir sanatsal anlamda pek bir şey üretemez hâle geldim. Fakat hiçbir şey kaybetmiş değilim. Şu anda öğrendiğim duygular, ilerde oldukça işime yarayacaktır diye düşünüyorum. Öyle bir gülüşleri var ki, onlar için her şeyimi feda etmeye hazırım. Aile kurmak ve sevdiğiniz insanla bir ömrü paylaşmak insana huzurlu ve güçlü hissettiriyor. Bu mutluluğu canınızdan bir parçayla taçlandırmaksa, hayatınızı daha anlamlı kılıyor.'' dedi.

Işın Karaca'nın annesi felç geçirince soluğu Kıbrıs'ta aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Işın Karaca'nın annesi felç geçirince soluğu Kıbrıs'ta aldı!
Osman Müftüoğlu'ndan dikkat çeken açıklama: Dijital çağın yeni hastalıkları...

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müftüoğlu'ndan dikkat çeken açıklama: Dijital çağın yeni hastalıkları...

BİR YORUM YAPIN 2

AYŞE 2 yıl önce

ALLAH'ım acılarını göstermesin vata milletimize ve size hayırlı evlatlar olsun İnşallah kardeşim

izmirliiz 2 yıl önce

Uykusuz gecelerin sabahını bana sor...