Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru eczacıları ayağa kaldırdı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yöneltilen "Raftan aldığı kutuyu üzerine okunaksız bir el yazıyla 'Sabah akşam tok karnına' yazıp karşısındakine uzatan kişi muhtemelen kimdir?" şeklindeki soru eczacıları kızdırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarının sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılardan birine yöneltilen soru eczacıların büyük tepkisini çekti. Soruda eczacılarla ilgili "Raftan aldığı kutuyu üzerine okunaksız bir el yazıyla 'Sabah akşam tok karnına' yazıp karşısındakine uzatan kişi muhtemelen kimdir?" ifadeleri kullanıldı.

Bu soru Türk Eczacılar Birliği'nden yapılan açıklamayla kınandı. Açıklama şu ifadelere yer verildi: "Kim milyoner olmak ister ya da kim milyoner olmak için soruları cevaplamak ister bunu bilmiyoruz ama biz bu 'dikkatsizlik'ten sıkıldık. Özür dilemeye davet etmiyoruz, çünkü dilediğiniz özrü pandemide halk sağlığı adına çalışırken hayatını kaybeden eczacılar duyamayacak."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 25

Kenan yuksel 2 yıl önce

Yalan mı ne yaaaa ilaç kutusunun üzerine kim yazı yazar desen 10 yaşı daki çocuk bilr cevap verir kızmaya gerek yok...

Toplam 1 beğeni

Üveys 2 yıl önce

Cumhurbaşkanına hakareti demokratik eleştiri diye yutturmaya çalışan demotkratosun yavrucukları,basit ve isabetli bir soruya tahammül edemiyorsunuz . Sizi gidi ayna yansımaları sizi.

Toplam 1 beğeni

ezel 2 yıl önce

Doğruya doğru Tam isabet soru

Toplam 2 beğeni

Mustafa 2 yıl önce

Eczacılar biraz kendinizi düzeltin . Halkı assagilamayin , adam olun

Toplam 1 beğeni

İsmail 2 yıl önce

Gerçekten çok banal ve aşağılarcasına katılmamak mümkün değil

Yorumların Tümünü Okuyun