ABD'li kadın gazeteciden Türk hemcinslerine gazetecilik dersi

Afganistan'da yönetimi Taliban'ın ele geçirmesi sonrası CNN muhabiri Clarissa Ward'ın kıyafetinin değişip, çarşafla yayın yapmaya başladı.

Afganistan'da yönetimi Taliban'ın ele geçirmesi sonrası kadınlar için korku büyüdü. Ülkede kadınlar Taliban korkusuyla sokağa çıkamazken, CNN International muhabirinin de değişen görüntüsü dikkat çekti.

ABD'li CNN'nin uluslararası muhabiri olan Amerikalı bir televizyon gazetecisi olan Clarissa Word, Taliban'ın el koymadan önce görev yaptığı Afganistan'ın Başkenti Kabil'i terk etmeyerek kıyafetini değiştirip Taliban'ın ele geçirdiği Kabil'den  dünyaya yeni görüntüsü ile haber sunmaya devam etti.  

"FARK VAR AMA BU KADAR KESKİN DEĞİL"

Ward, duruma Twitter'dan yaptığı paylaşımla açıklık getirdi. 

İki fotoğrafına yer veren Ward, "Bu mimleme yanlış. Üstteki fotoğraf özel bir yerleşkenin içinde. Alt taraftaki Kabil'in ele geçirdiği Taliban sokaklarında. Daha önce Kabil'de sokakta, saçlarım tamamen kapalı ve abaya olmasa da hep başörtüsü takardım. Yani bir fark var ama bu kadar keskin değil" ifadesini kullandı.

Berfu Yenenler'den eğlenceli paylaşım! Oğlu Kuzey'le...

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den eğlenceli paylaşım! Oğlu Kuzey'le...
Oyuncu Melisa Şenolsun 'Aziz' dizisi setine çıkmadan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Melisa Şenolsun 'Aziz' dizisi setine çıkmadan ayrıldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0