Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan duygusal açıklama!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ile tanınan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kasım ayında kanseri yenen sevilen oyuncu, rol aldığı kısa film 'Mutlak'ın iyileşme sürecine motivasyon sağladığını açıkladı.

Arka Sokaklar dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve bu proje dışında herhangi bir işte oynamayan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir Lenfoma kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Geçtiğimiz kasım ayında sevenlerine müjdeli haber vererek kanseri yendiğini açıklayan Aksoy, tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.

"ÇEKİMLER YAPILIRKEN İKİNCİ EVRE KANSERDİM"

Boğaç Aksoy, "Filme dair paylaşabileceğim en önemli şeylerden biri çekimlerin yapıldığı sırada ikinci evre kanserdim ve aynı zamanda tedavi sürecindeydim. İyileşme niyetiyle ve yoğun duygularla içinde yer aldığım bir proje oldu. Doğayı yeniden yeşertebilme amacımız, benim iyileşme sürecime de motivasyon sağladı" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Lenfoma kanserine yakalandığını duyurarak izleyicileri üzen Boğaç Aksoy, ''Yeni projelerimiz var. Nazar değmesin şimdi anlatmayayım. Sinema filmi ve dijital platform için de teklifler var'' diyerek kısa zaman içinde oyunculuğa geri döneceğini açıklamıştı.

LENFOMA KANSERİNİ YENDİĞİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU

Ünlü oyuncu, sevenlerine güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla verdi. Bir süredir lenf kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Son sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Aksoy, kanseri yendiğini açıkladı. ''Bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü'' diyen Aksoy, müjdeli haberi sevenlerine şu sözlerle duyurdu:

''Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım.. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum.. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi.. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı, insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi.. Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum !!''

Boğaç Aksoy lenfoma kanserini yendi

Boğaç Aksoy lenfoma kanserini yendi

YAŞADIĞI ZORLU SÜRECİ BÖYLE ANLATMIŞTI!

Aylardır kanserle mücadele eden  Boğaç Aksoy ile yaşadığı zorlu süreci anlattı. Hastalığın kendisine çok şey öğrettiğini söyleyen ünlü oyuncu, aynı kaderi paylaşanlara da çağrıda bulundu:

"Ölüm her insan için kaçınılmaz son... Burası tamam. Ancak, ölüm tehlikesi olan bu hastalığa yakalanan bir insan her zaman mutlaka yaşamı düşünmeli. Nefes alıp verdiğimiz sürece mutlaka yaşama sıkı sıkıya sarılmalıyız. Hastalığı zihninden silip atan, bedeninden de silip atar. Bu hastalığı önce ruhen, ardından bedenen yeniyorsun. Sabırla, inatla ve dirayetle direnin...  Ölümü değil, hayatı düşünün..."

boğaç aksoy son hali

boğaç aksoy son hali

Hayatını kaybeden Kayahan'dan yapay zeka ile sesli mesaj! O anlar duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hayatını kaybeden Kayahan'dan yapay zeka ile sesli mesaj! O anlar duygulandırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Abbas 2 yıl önce

Ölümü kafadan silerek yenemezsin. Ölüm Mutlak bir gerçektir. Ancak yaşayacak ömrün varsa onu yaşarın. Nokta.

Toplam 8 beğeni

Kenan 2 yıl önce

Allah acil sifalar versin. Böyle durumlarda sevenleri onu yanliz birakmamali

Toplam 2 beğeni

Ercan 2 yıl önce

Allah c.c. bütün hastalara şifalar versin.

Toplam 5 beğeni