Komedyen Sean Lock kansere yenik düştü!

Ünlü komedyen ve oyuncu Sean Lock, yaşamını yitirdi. Cilt kanserine yenik düşen 58 yaşındaki Lock'un cenaze törenine dair bir bilgi paylaşılmadı.

İngiliz komedyen Sean Lock'tan acı haber geldi. Bir süredir cilt kanseri ile mücadele eden Lock, hayatını kaybetti. 58 yaşında hayata veda eden Sean Lock'un vefat haberini menajeri doğruladı. Ünlü komedyenin evinde yaşamını yitirdiği ve son anlarında ailesinin yanında olduğu belirtildi.

Anoushka Nara Giltsoff ile evli ve 3 çocuk babası olan Sean Lock, "8 Out of 19 Cats", "15 Storeys High" ve "The Last Leg" gibi şovlarda boy göstermişti.

Adını Feriha Koydum dizisinin Cansu'su değişimiyle şoke etti! Sedef Şahin'in değişimi...

İLİŞKİLİ HABER

Adını Feriha Koydum dizisinin Cansu'su değişimiyle şoke etti! Sedef Şahin'in değişimi...
Şarkıcı Alexandra Stan: İstanbul’da kayboldum!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Alexandra Stan: İstanbul’da kayboldum!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0