Ünlü şarkıcı Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan neden ayrıldı?

'2. Sayfa' programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, eski dostu Demet Akalın'ın 'Gelinim Mutfakta' ekibini bıktırdığını ve programdan ayrıldığını söyledi. Peki Demet Akalın Gelinim Mutfakta'dan neden ayrıldı?

Magazin programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, Demet Akalın’ın ‘Gelinim Mutfakta’ yarışmasının sunuculuğunu bıraktığını duyurdu. Eski dostu Akalın hakkında konuşmaya devam eden Ürek, şarkıcının ekibi bıktırdığını da iddia etti.

Bunun üzerine telefonla yayına bağlanan Demet Akalın, “O hiçbir şey bilmeden benim adıma neden konuşuyor?” diyerek Ürek’e tepki gösterdi.

Yarışmadan ayrıldığını doğrulayan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben’i alın Songül Karlı’yı alın dedim.”

Acun Ilıcalı'nın gençlik hali herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın gençlik hali herkesi şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0