Savaşçı'dan Gönül Dağı'na bomba transfer! Serkan Kuru fenomen dizinin Doktor Kenan'ı oldu

TRT 1 ekranların en çok izlenen dizilerden biri olan Gönül Dağı dizisine Savaşçı dizsinden oyuncu Serkan Kuru dahil oldu.

Başrollerinde Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın olduğu TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran diziye Savaşçı dizisinde Astsubay Başçavuş Ali Çekiç rolü ile beğenilen  Serkan Kuru'yu oyuncu kadrosuna dahil etti.

gönül dağına serkan kuru dahil oldu

gönül dağına serkan kuru dahil oldu

Savaşçı dizisinde Astsubay Başçavuş Ali Çekiç rolündeki başarılı performansı ile göz dolduran Serkan Kuru'nun yeni dizisi Gönül Dağı oldu.

Ünlü oyuncu, çekimleri Eskişehir'de devam eden dizide Doktor Kenan rolü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakışıklılığı ile çok konuşulan ünlü isme kimin partner olacağı ise açıklanmadı.

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek!

İLİŞKİLİ HABER

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek!
Oyuncu Berkay Ateş 'Sadakatsiz' dizisinin kadrosuna dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Berkay Ateş 'Sadakatsiz' dizisinin kadrosuna dahil oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0