Kendi evlatlarından ayırmıyor! Yeğenlerinin okul heyecanını böyle paylaştı

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı korona virüsten kaybeden şarkıcı Alişan kaybettiği kardeşinin çocuklarını kendi evlatlarından ayırmıyor. Ünlü türkücü üz yüze eğitimin başlamasıyla yeğenlerini okula götürdü.

Yüz yüze eğitimim başlamasıyla birlikte ders zili çaldı. Alınan tedbirler çerçevesinde binlerce öğrenci, aileleriyle beraber okullarının yolunu tuttu. Bu heyacanın yaşandığı günde ünlü şarkıcı Alişan'da korona virüsten kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarını kendi evlatlarından ayırmadı. Alişan, yeğenlerini okula götürdü.

Ünlü şarkıcı yeğenleriyle birlikte çektirdiği o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

ALIŞVERİŞE GÖTÜRDÜ

Kısa bir süre önce kardeş acısı ile sarsılan şarkıcı Alişan bir kaç gün ara ile kuzenini de genç yaşta toprağa vermişti. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yakalandığı koronayı yenememiş ve 41 yaşında hayata veda etmişti.

Ardında iki kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bırakan Selçuk Tektaş'ın emanetlerine abisi Alişan sahip çıktı. Kardeşinin ölümü ile kendini eve kapatan Alişan zor günleri atlatmaya çalışırken kardeş özlemini yeğenleri Eylan ve Ceylan'a sarılarak gidermeye çalışıyor.

İki küçük yeğeniyle yakından ilgilenen Alişan, geçtiğimiz gün onları AVM'ye götürdü. Kızlara scooter ve çeşitli oyuncaklar alan şarkıcı, 2 bin liralık alışveriş yaptı.

Alişan, fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını “Arkadaşlar başka zaman, şimdi olmaz” diyerek geri çevirdi. 

Alişan yeğenleriyle paylaştığı fotoğrafına kalp emojisi koydu.

"ABİM BİZİ ÖKSÜZ BIRAKTIN"

Kardeşini ölümünün ardından Alişan, Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınlamıştı:

"Abim bizi öksüz bıraktım gittin..Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım... Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi...Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı... Şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um... Seni çok seviyorum Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşallah..."

Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 14

osmanlı 2 yıl önce

Yaa ne kadar meraklısın her yaptığını medyaya duyurmaya.Yeğenlerinin babası senin kardeşin vefat etmiş.Çok normal bir hareket.Bu yaptıklarınızla sempatik değil tiksinti oluşturuyorsunuz.Yok eşine hediye almış.yok çocuk bakıcısına altın takmış.Bize ne kardeşim.Allah cc katında zerre kıymeti yok medyaya çıkartıp başka niyetle yapıyorsan.Başına gelen belaları biz dışarıdan görüyoruz.Sende fark et ve kendini GERÇEKTEN DÜZELT BIRAK REKLAMI.

Toplam 1 beğeni

Hale 2 yıl önce

Sana ne kıskandın mı

Toplam 0 Beğeni

ahmet 2 yıl önce

helal olsun inşallah bir ömür arkalarında olursun

abdullah 2 yıl önce

Gayet olağan bir şey. görevini yapmış. tabi memlekette çıkara dayandığı için ilişkiler anormal olumlu geliyor,anormallere

Nazlı 2 yıl önce

Yaptıkları çok güzel zaten duruşu belli inşaAllah herkese örnek olur bir müslüman olarak zaten akrabalerımızdan mesuluz bunlarda hatırlatma oluyor

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Kardeş olmak böyle bir şey işte.. Üç kuruşluk incir çekirdeğini doldurmayan basit şeyler için bir birini üzen kişilere ders olsun.. Helal olsun..

Yorumların Tümünü Okuyun