Yeşilçam'ın usta oyuncusu Necla Nazır'a eski damat şoku! Evi bastı, kapıları tekmeledi!

Usta sanatçı Necla Nazır'ın Kızı Tuğçe Tayfur ile T. Ş. ile 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ama çift yollarını ayırsa da eski damat Necla Nazır’ın evini bastı, kapıları tekmeledi ve tehdit savurdu.

Sanat dünyasının iki ünlü ismi Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın tek çocuğu olan müzisyen Tuğçe Tayfur, kendisi gibi müzisyen olan T. Ş. ile evlenmiş, 2019 yılında ise boşanmıştı.

nezla nazır eski damat ile karakolluk oldu

nezla nazır eski damat ile karakolluk oldu

'SİZİ ÖLDÜRECEĞİM'

Eski karı-koca arasında yeni bir kriz çıktı. Bu sefer Tayfur'un annesi Yeşilçam'ın usta oyuncularından Necla Nazır, eski damadıyla karakolluk oldu. Nazır, torunu babaannesi ve dedesini görmek isteyince eski damadı arayıp durumu bildirdi. Ancak eski damat, müsait olmadığını, gelemeyeceğini söyledi. Nazır da, eski dünürlerini arayacağını ve torunları ile görüşmesini isteyeceğini söyledi. Bu konuşmadan sonra T. Ş., çıldırmış vaziyette Nazır'ın oturduğu daireye geldi ve kapıyı tekmelemeye başladı. Eski damat, "Siz kimsiniz, sizi öldüreceğim" diyerek bağırmaya başladı. İddiaya göre o sırada silah patlama sesi de duyuldu..

KARAKOLA GİTTİ

Korkuya kapılan Nazır, önce polisi ardından kızını aradı. Tayfur, eski eşini arayarak annesinin ikametinden gitmesi için ikna etmeye çalıştı. Tehditlerine devam eden eski damat, olay yerinden ayrıldı. İfade vermeye emniyete giden Nazır, T. Ş.'den şikayetçi oldu.

'ÇOCUĞUM AĞLIYORDU ENDİŞEYE KAPILDIM'

Olayla ilgili ifadesi alınan T. Ş. şunları söyledi: "Telefonda çocuğumun ağlama sesini duydum. Bir şey oldu endişesi ile oraya gittim. Silah kullanmadım, kapıyı sert vurduğum için sesleri karıştırmış olabilirler. Suçlamaları kabul etmiyorum."

Eski damat  T. Ş. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mert 2 yıl önce

Geçmiş olsun Necla hanım. İnşallah bir an evvel soruşturma tamamlanır ve cezasını alır! Pek fazla da güvenmiyorum ama bizim şu an hali hazır Adalete

Osman 2 yıl önce

Yanlis kapiya vurmuş sertce . Necla hanimefendiye yapilan birak eski damadi olsun birak evladi olsun çok sert cevabini alir.Necla hanima edilen dualar gun olur başinda kılıç olur o damadin.

Toplam 1 beğeni