Mesut Akusta, 'Teşkilat' dizisine devam edecek mi? Eşi açıkladı

Geçirdiği beyin kanamasının ardından hastanede tedavi altına alınan usta oyuncu Mesut Akusta taburcu oldu. TRT1'de yayınlanan 'Teşkilat'ta rol alan Akusta'nın eşi Şafak Özbir, bir takipçisinden gelen "Mesut Bey nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?" sorusunu yanıtladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaklaşık 20 gün önce evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve apar topar ameliyata alınan 57 yaşındaki Mesut Akusta'dan haber var. Taburcu olduktan sonra yayınladığı video ile hayranlarına iyiyim mesajı veren oyuncu, evinde dinlenmeye devam ediyor. Akusta'nın eşi Şafak Özbir, oyuncu ile ilgili kendisine gelen bir soruyu yanıtladı.

Berfin Cano adında bir kızları olan çiftten Özbir, takipçisinin, "Mesut Bey nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?" sorusuna şu cevabı verdi: "En çok gelen soruya bir kerede cevap vereyim; Mesut çok şükür iyi... Çok büyük bir şey atlattık. Ameliyata girerken yüzde 50 hayatı risk, yüzde 50 felç riski taşıyordu.

 

Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci, enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabilecek ne mutlu ki..."

SETLERE DÖNECEK!

Teşkilat dizisinde rol alan Mesut Akusta, evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olan Akusta, kısa sürede sağlığına kavuştu. Tedbir amaçlı olarak bir süre hastanede gözetim altında tutulduktan sonra 57 yaşındaki usta oyuncu, cumartesi günü taburcu edildi. Evinde dinlenmeye çekilen Mesut Akusta, 1 hafta sonra setlere dönecek.

"Teşkilat" dizisinin başrolünde oynayan sanatçı, önümüzdeki hafta çekimlerine yeniden başlayacak.

SENERYOYU OKUDU!

57 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirmiş, ailesinin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine evde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Ameliyata alınan Akusta, 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alınarak tedbir amaçlı uyutulmuştu. Şafak Özbir, hastane odasından bir paylaşım yapıp eşi için dua istemişti. Usta oyuncu Mesut Akusta bugün gözlerini açtı ve ilk işi senaryo okumak oldu. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Şafak Özbir şu mesajı paylaştı:

Gerçekten deli… İnsan kendine gelir gelmez senaryo mu okumak ister?
Allah’a kaç kez şükretsem yeter bilemem ama;
Seni bize ailenin, evladının, sevenlerinin duası...
Yaşama bağlılığın ve işine olan aşkın geri getirdi…
Allah’ım bir daha yaşatmasın ve kim varsa şifasını versin.

Şafak Özbir'in paylaşımının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Akusta, fotoğrafına 'Mete Başkan. Nerede kalmıştık' notunu düştü.

mesut akusta beyin kanaması

mesut akusta beyin kanaması

Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı. Tedavisi devam eden oyuncunun eşi Şafak Özbir, sözleri Sezen Aksu'ya ait olan Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği şarkının "Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün" sözlerini paylaştı. Paylaşımı hayranlarını üzdü. 

şafak özbir paylaşımı

şafak özbir paylaşımı

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Akusta, "Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı. Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Mesut Akusta, bir çocuk babası.

UYANDIRILACAK! 

Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti, çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” Mesut Akusta’nın yakın çevresinden alınan bilgilere göre oyuncu, bugün uyandırılacak. Ameliyatı başarılı geçen Akusta’nın tedbir amaçlı hastanede uyutulduğu öğrenildi.

Osman Büyükşen Twitter hesabından o sözlerle paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Osman Büyükşen Twitter hesabından o sözlerle paylaştı...
Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!
Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!
Hakan Boyav Teşkilat dizisine katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Boyav Teşkilat dizisine katıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Mehmet Doğan 2 yıl önce

Acil şifalar dilerim

ALİHAN 2 yıl önce

Allah şifalar versin..

Göktürk 2 yıl önce

Allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar versin inşaallah

ismail 2 yıl önce

allah yardımcısı olsun

İbrahim AYDIN 2 yıl önce

Rabbim şifa versin. Bu güne kadar kesintisiz izlediğim tek dizi: TEŞKİLAT Dualarımız sizinle.

Yorumların Tümünü Okuyun