Siroza yakalanan Harika Avcı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Yaşadığı yer çöp eve dönüştü'

80'li ve 90'lı yıllarda fırtına gibi esen şarkıcı Harika Avcı, yaşadığı maddi bunalımlar sebebiyle bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyordu. Geçtiğimiz aylarda "öldü" iddialarıyla gündeme gelen Avcı'nın karaciğer yetmezliğiyle bağlı siroza yakalandığı öğrenilmişti. Tedavi olmayı reddettiği ortaya çıkan ünlü isim yıllar sonra ilk kez Bakırköy'deki evinin önünde görüntülendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin en popüler assolistlerinden biri olarak karşımıza çıkan Harika Avcı'nın uzun zamandır maddi zorluk çektiği ve borç içerisinde yüzdüğü iddia ediliyordu. Hem maddi hem de manevi açıdan zorlu aylardan geçtiği ileri sürülen Avcı'nın bir süredir karaciğer yetmezliğine bağlı siroz hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıkmıştı. Tedavi olmayı reddeden ünlü sanatçı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi.

Harika Avcı

Harika Avcı

63 yaşındaki Yeşilçam yıldız, 6 aydır kirasını ödeyemediği iddia edilen Bakırköy'deki evinin önünde köpeğini gezdirirken objektiflere yansıdı. 2. Sayfa'nın haberine göre; sağlık durumun iyi olduğunu belirten Harika Avcı, "İyiyim, bomba gibiyim" diyerek hakkındaki iddiaları reddetti. 

Harika Avcı yıllar sonra ortaya çıktı

Harika Avcı yıllar sonra ortaya çıktı

Muhabirlerin "Yakın zamanda abinizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun" sözleri üzerine "Abim hayatta, yok öyle bir şey" diyen Avcı'nın aksine komşuları ve esnaflar ise oyuncunun abisinin vefat ettiğini naaşının da evden çıkarıldığını söyledi.

Harika Avcının son hali

Harika Avcının son hali

"TELEFONLARIMIZI AÇMAYINCA POLİSLE EVE GİTTİK"

Ünlü sanatçının ev sahibi ise "Kendisinden haber alamayınca kapıcıdan gidip bakmasını istedik. Telefonu kapalı, kapıcılara da kapıyı açmadı. Biz de karakola ve savcılığa gittik. Arama kararı çıkarttırarak çilingirle birlikte eve gittik. Biz eve girerken birden kapının arkasından çıkıp 'ne yapıyorsunuz, evi mi gasbediyorsunuz' diyerek bağırdı. Sonra da kapıyı yüzümüze kapattı" şeklinde konuştu.

Avcı'nın komşuları ayrıca yaşadığı evin 'çöp eve' dönüştüğünü iddia etti.

MANEVİ OĞLU AVCI'NIN KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ!

Yakınlarının ikna çabalarını karşılıksız bırakan Avcı'nın hem bedenen hem de ruhen bunalım yaşadığını açıklayan manevi oğlu Harun Başal, "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi.

Harika Avcı tedavi olmayı reddediyor

Harika Avcı tedavi olmayı reddediyor

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Hayranlarını endişelendiren Avcı, hakkında çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu. "Önce öldürdüler, ardından amansız hastalığa yakalattılar" diye sözlerine başlayan ünlü şarkıcı şöyle konuştu:

"Bu nasıl bir hastalıklı ruh halidir anlamış değilim. Benimle ilgili bundan sonra olumsuz tek kelime dahi yazanları yargıya taşıyacağım. Böyle gazetecilik falan olmaz. Olsa olsa uydurmacılık olur. Sağlığım yerinde. Gayet iyiyim. Psikolojim falan bozuk değil. Alkol sorunlarım varmış, asla öyle bir şey yok. Ben bir kez çok alkol seven biri değilim. Acaba kaç kez sarhoş olmuşum da görmüşler ya da içerken yanımdalar mıymış? Bir deli bir kuyuya taş atıyor on akıllı da o kuyuya bodoslama dalıyor. Benim üzerimden isim yapmaya kimse çalışmasın. Çok iyiyim… Sadece sakin bir hayat yaşıyorum. Sadece sürekli gündemde değilim. Sansasyonel bir hayatım yok. Öyle söylenildiği gibi ne maddi zorluklar içinde kıvranıyorum, ne kimseye muhtacım ne de hastayım… Tekrar söylüyorum; kötü niyetli isimler benden elini derhal çeksin…Benimle değil gerçekten zorda olan insanlarla uğraşsınlar…Tekrar ediyorum sürekli saçma sapan yalanlarla ismimi daha fazla karalamasınlar. Bu kadına şiddetin dik alası. Sürekli şiddete uğruyorum. Bu haberler de bir şiddet. Yeter ama artık! Bu kadar da aşağılık olmasınlar… Beni sevenlerime sesleniyorum; üzülmeyin gayet iyiyim. Her şey harika"

Harika Avcının emekli olmayı reddettiği ileri sürüldü

Harika Avcının emekli olmayı reddettiği ileri sürüldü

ÖLDÜ İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI!

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Avcı hakkında kısa bir süre önce "Öldü" iddiaları gündeme gelmişti. Hakkında çıkan haberlere ateş püsküren ünlü şarkıcının kötü bir hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. 

Youtube'da yayınlanan Al Sana Haber'in moderatörü Gökay Kalaycıoğlu önceki gün canlı yayında Harika Avcı'nın gizli hasta kodu ile tedavi gördüğünü belirtti. Avcı'nın bir süredir karaciğer yetmezliğine bağlı siroz hastalığı sebebiyle hastanede tedavi gördüğünü söyleyen Kalaycıoğlu "Harika Avcı siroz teşhisiyle hastanede yatıyor. Dualarımız Harika Avcı için. Haftanın 7 gününü hastanede geçirmiyor, belli günlerde gidip tedavi oluyor. Hastanede de gizli hasta ismiyle tedavi görüyor. Herhangi bir insanın rehin aldığı pozisyonda değil. Uzun süredir görmediğimiz için kaygılarımız vardı. Son durumu da bu şekilde" ifadelerini kullandı.

Harika Avcı siroz tedavisi görüyor

Harika Avcı siroz tedavisi görüyor

HARİKA AVCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Yaşadığı bunalım ve maddi zorluklar sebebiyle uzun bir süredir sahnelere ara veren Harika Avcı hakkında geçtiğimiz günlerde şoke eden bir iddia ortaya atılmıştı. Kirasını ve faturalarını ödemekle güçlük geçen şarkıcının "Ya duyulursa?" korkusu ile emekli olmayı reddettiği ileri sürülmüştü.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Avcı, hakkında çıkan haberlere isyan etti. 61 yaşındaki ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Benimle uğraşmayı alışkanlık haline getirmiş bazı kişiler ve mecralar tarafından ortaya atılan yeni bir haberin varlığını öğrenmiş bulunmaktayım" diyen sanatçı, "Haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Benim üzerimden bu tip haberler yaptırtan, yapan ve yayanları kınıyorum."

PARAM ÇALINDI DEMİŞTİ!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı, 2021 yılı başında yardımcısı Sunay Yanmaz ile çalıntı para iddiası nedeniyle mahkemelik olmuştu. Avcı'nın iddialarına göre; yatağının altına sakladığı 1 milyon 568 bin lira yardımcısı Sunay Yanmaz tarafından çalınmıştı. Paranın kaybolmasıyla hizmetçisine saldıran Harika Avcı, soluğu mahkemede aldı.

Harika Avcı hırsızlık iddiasıyla soluğu mahkemede aldı

Harika Avcı hırsızlık iddiasıyla soluğu mahkemede aldı

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Sunay Yanmaz ise parayı kendisinin almadığını ve Harika Avcı'nın kendisine iftira atarak saldırdığını belirtti. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmanın sonlanmasıyla, Sunay Yanmaz hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açmaya karar verdi. Herkesin merakla beklediği davanın sonucunda Yanmaz'ın beraatine kararı verildi. Mahkeme, sonucu bildirmek için Harika Avcı'ya hiçbir adresinde ulaşamadı. 61 yaşındaki ünlü isme yardımcısının beraat ettiği bilgisi Resmi Gazete'de yer alan ilanla verildi. 

Harika Avcı

Harika Avcı

Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti! Ölüm sebebi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti! Ölüm sebebi belli oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

Mert Sert 6 ay önce

Siroza genel olarak çok Alkol tüketen insanlar yakalanır. Karaciğerin bir numaralı düşmanı dır alkol. Diğeri de Hepatit C virüsünden dolayı tahrip olur karaciğer ve sonra siroza çevirir. Ama ben birinci İhtimal üzerinde duruyorum. Harika Avcıyı tanımasak çok mülayim bir insan olarak tanıyacaklar . Geçmiş olsun , şifalar dileyelim . Allahtan ümit kesilmez. Ama bu hayatı maalesef kendisi seçmişti. O yüzden fazla yazmaya gerek yok. Herkes neyin nasıl olduğunu az çok biliyor

konuk 6 ay önce

her şey yalan dünya için mi

Kul insan 6 ay önce

Erkekler bozulursa aile yıkılır Kadınlar bozulursa toplum yıkılır. Erkekler oğlanlar kadınları kızları Çocukları korumak zorunda. Eğer devlet hükümet Erkekler oğlanlar korumaz ise büyük savaşları büyük musibetleri beklesinler. Sadece Allah cc için yaşanır boşuna Peygamber as Kuranı Kerim gelmedi.

MACKALI 61 6 ay önce

Her kez ya$adigi hayat kalitesini kendi secer..Kimsenin kimseye dargin olma hakki olamaz.insanlara her türlü kapilar sonuna kadar acik´göz var´akil var´isteyen istedigi yolu secer..ASLA UNUTMAYIN ALLAH HER INSANIN SENARYOSUNU YAZMI$DIR INSAN ISTEDIGI SENARYOYU SECER VE HAYAT OYUNUNU OYNAR..VE GIDER.

Toplam 2 beğeni

Koylü 6 ay önce

Siz siz olun sanatçılara özenmeyin. Ahlak tanımaz gençlik hayatlarının sonu hep böyle olmuştur. O kadar çok örneği var ki, şimdi örnek versek kişiselleştirirler.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun