Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasında ipler gerildi!

İpek Açar Kömürcü, eşi Alper Kömürcü ve ailesiyle birlikte usta sanatçı Kayahan'ın Gömeç'teki Gönül Köşkü isimli villasına tatil yapmaya gidince Kayahan'ın kızı tepkisiz kalmadı.

2015 yılında yaşama gözlerini yuman usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ve Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında gerilim artıyor. İpek Açar Kömürcü'nün başka biriyle evlenmesine rağmen hala Kayahan'ın soyadını kullanmasına Beste Açar tepki göstermişti.

Bunun ardından İpek Açar Kömürcü'nün eşi Alper Kömürcü ve onun ailesiyle birlikte Kayahan'ın Gömeçte yer alan Gönül Köşkü adlı villasına tatile gitmesi Beste Açar'ı kızdırdı.

İpek Açar Kömürcü'nün miras olarak kalan şarkıların tüm haklarını üstüne almak istemesi haberiyle Beste Açar, tepkisini şu şekilde dile getirdi:

"Ben para pul, mal mülk peşinde değilim. Beni üzen işin maneviyat tarafı. Ben babamın eşyaları müze olsun istedim. Zaten oraya gitmek istemiyorum çünkü o anılar, yaşananlar her saniye gözümün önünde. Haftaya avukatımla buluşup hukuk çerçevesinde neler yapabiliriz diye konuşacağız ve dava açacağım. Orada eşi ve eşinin ailesiyle tatil yapması ve babamın değerlerini, anılarını hiçe sayması beni üzüyor."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0