Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Edip Tepeli'nin kızına hayran kaldı!

Ebru Şahin, Destan dizisinde Edip Tepeli ile birlikte rol almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, rol arkadaşının eşi Ayşecan Tatari ve kızları Müjgan ile bir araya geldi ve hayranlığını dile getirdi.

Son olarak "Sefirin Kızı" dizisiyle sevenleriyle buluşan Edip Tepeli, yeni sezonda Destan dizisinde rol almak için hazırlıklara başladı. Yeni sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olarak görülen Destan isimli dizide Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar gibi isimlerle de anlaşma sağlandı.

Destan dizisinin başrol oyuncusu olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanan Ebru Şahin, Edip Tepeli ve ailesiyle bir araya geldi. Edip Tepeli kendisi gibi oyuncu olan eşi Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari ile 2017 yılında dünya evine girmişti. Ebru Şahin; Edip Tepeli, Ayşecan Tatari ve minik kızları Müjgan'la tanıştı. 

Şahin Müjgan ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Aşırı aşık oldum desem" şeklinde not düştü.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0