Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in kızı Emme'nin tarzı olay oldu!

Sürekli gündem de olan Jennifer Lopez'in çocuklarının hayatı da bir o kadar merak ediliyor. Sahneye annesiyle beraber çıkan ve sesiyle etkileyen Emme'nin tarzı ise gündeme oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Emme'nin tarzının annesinin tersi olmasına çok şaşırdı.

Bazı ünlüler çocuklarını yer aldıkları gösteri dünyasından uzakta büyütse de bazıları çocuklarını kendi yollarında yürütür. Jennifer Lopez de bunlardan biri oldu. Lopez, gösteri dünyasına kızıyla sahne alarak gelecekteki mesleğini belirledi. Yetenekli Emme, annesinin sahneleriyle fenomen haline geldi.

jennifer lopezin kızı

jennifer lopezin kızı

Ancak genç kızın tarzı annesinden çok farklı olduğunu kanıtladı. Her ne kadar müzik zevki de aynı olsa da genç kız moda konusunda tamamen farklı tercihleri var.

emme tarzı

emme tarzı

Geçtiğimiz gün annesiyle beraber bir mekan çıkışı görüntülenen Emme'nın salaş hırkası ve basma eteği olay oldu. Yeşil saçları kocaman çerçeveli gözlük seçen Emme'nin objektifleri umursamadı.

emmenın tarzı

emmenın tarzı

Genç kız annesiyle beraber bu kez bir resim sergisi çıkışı görüntülendi. Daha sonra öğle yemeği yiyen ikilinin kıyafetleri yeniden gündem oldu. Anne kızın farklı tarzları hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

emmenın tarzı

emmenın tarzı

Şarkıcı Ebru Polat'tan hayranlarını üzen haber!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ebru Polat'tan hayranlarını üzen haber!

BİR YORUM YAPIN 0