Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya arasında sular durulmuyor! 3 gün hapis yatacak...

Selin Ciğerci'ye söylediği sözler nedeniyle davalık olan ve tedbir kararını ihlal eden ünlü manken Deniz Akkaya'ya 3 günlük zorlama hapis cezası verilmişti. Ünlü isim bugün cezası gereği teslim oldu.

Ünlü manken Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasında bir süredir devam eden tartışma, hapis cezasıyla sonlandı. Akkaya'nın Selin Ciğerci'ye taşıyıcılık anne konusunda sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında tedbir kararı alınmıştı. Ancak bu kararı ihlal eden ünlü manken, 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Deniz Akkaya, bugün teslim oldu.

Beyaz TV'nin sevilen programı Söylemezsem Olmaz'da Arto'nun yerine gelen Deniz Akkaya, programın ilk bölümüne katılamadı. Hapis cezası için teslim olmadan önce programa görüntülü bir şekilde bağlanan güzel manken, Selin Ciğerci'den şikayetçi olacağını belirtti. 

Ünlü mankenin avukatı ise konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir."

Sunucu Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! Attan düşüp hastanelik oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! Attan düşüp hastanelik oldu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0