Genç şarkıcı Begüm Polat komşusu tarafından darp edildi!

Begüm Polat, sokakta yardım ettiği çocukların yanında komşusu tarafından darp edildi. Neye uğradığını şaşıran Polat, soluğu polis merkezinde alarak dava açtı.

Yaptığı cover parçalarla gündemden düşmeyen Begüm Polat, geçtiğimiz gün büyük bir şok yaşadı. Oturduğu sitenin etrafında mendil satan çocuklara her gün düzenli olarak yardım eden genç şarkıcı, komşusu tarafından darp edildi.

begüm polat

begüm polat

Sokak satıcısı çocukları siteye alıştırdığını iddia ederek genç şarkıcıya saldıran kadın hakkında dava açıldı.

begüm polat komşusu tarafından darp edildi

begüm polat komşusu tarafından darp edildi

Tekme tokatla ağır darbelerde bulunan kadının elinden genç şarkıcıyı güvenlik zor kurtardı. Genç şarkıcı o anlar hakkında "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik" şeklinde konuştu.

genç şarkıcı darp edildi

genç şarkıcı darp edildi

Dava açtığını ve tazminat talebinde bulunan şarkıcı kazanacağı parayı sokakta mendil satan çocuğun eğitim masrafları için harcayacağını söyledi. 

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba'nın yeni filmi Anka için heyecan dorukta!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba'nın yeni filmi Anka için heyecan dorukta!

BİR YORUM YAPIN 1

atila özöğretmen 2 yıl önce

sadece tazminat yetmez kısas olsaydı yaptıgının aynısını yasasaydı birdaha kimseye saldıramaz dı bu tipler suc işleyip parayla hallederim düşüncesine sahipler onun için suc azalmıyor aksine artıyor